Køkkenarmaturer med kogende vand

Her finder du køkkenarmaturer som kan betegnes som 3-i-1 haner da de både laver varmt, koldt og kogende vand i én hane. Altså kogende vandhane og blandingsbatteri i én og samme hane. Alle armaturer der levere kogende vand er forsynet med et ekstra børnesikret greb.

Køkkenarmatur med kogende vand

Et køkkenarmatur med kogende vand er et smart valg af vandhane til din køkkenvask. Det er en slags 3-i-1 vandhane, som du både kan bruge til at lave koldt vandt og almindeligt varmt vand, men derudover kan du også få kogende vand direkte fra hanen, når du skal lave mad, koge vand til te, eller hvad du nu har behov for, når du står i køkkenet. Vi kan tilbyde dig et stort og flot udvalg af de mest moderne modeller på markedet, og vores sortiment består udelukkende af kvalitetsprodukter fra førende producenter, så du kan vide dig sikker på, at funktionalitet og design er i top. Herunder kan du læse mere om vores udvalg samt fordelene ved et køkkenarmatur med kogende vand.

Sådan sikrer vi dig den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser
Hos Completvvs.dk sætter vi en ære i at kunne levere flotte og stilrene produkter i højeste kvalitet, mens prisen holdes på et minimum. Vi ved, at dette betyder meget for vores kunder, og derfor er det vigtigt for os at kunne tilbyde dig et stort udvalg, så du kan finde et flot køkkenarmatur med kogende vand, uden at du skal af med hele din personlige opsparing. Vores udvalg af produkter leveres af de førende producenter inden for området køkken og bad, og dermed kan vi garantere dig den højeste kvalitet og de flotteste designs. Du finder produkter fra blandt andre Groheog Quooker, som begge er kendt og anerkendt for deres stilrene armaturer og øvrige køkkenprodukter.

Hvad kan jeg bruge et køkkenarmatur med kogende vand til?
Når du vælger et køkkenarmatur med kogende vand, er det slut med at skulle koge vand i en gryde eller en dyr elkedel. Du indstiller blot armaturet til at levere kogende vand, åbner for hanen, og så er der kogende vand direkte til din te, nudler, eller hvad du har behov for. Det går hurtigt, koster mindre end de øvrige metoder, og det gør i det hele taget din tid i køkkenet smartere og nemmere.

Børnesikring forhindrer uheldige skader
Kogende vand er selvsagt ikke noget, man leger med. Dette er du naturligvis klar over, men hvis du har små eller mindre børn, er det ikke sikkert, de tænker over alvoren ved kogende vand. Derfor har vi sikret os, at vores udvalg af køkkenarmaturer med kogende vand udelukkende består af modeller med børnesikring. På den måde kan du roligt slappe af med visheden om, at dit barn ikke kan komme til at brænde sine fingre slemt på det kogende vand fra vandhanen. Barnet kan stadig bruge det kolde vand og det almindelige varme vand, men det kogende vand er lukket område og ikke tilgængeligt.

Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål
Hvis du brænder inde med spørgsmål og gerne vil vide mere om, hvordan et køkkenarmatur med kogende vand fungerer eller installeres, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi er altid behjælpelige med at rådgive og vejlede i både valg af køkkenarmatur med kogende vand, samt hvordan du installerer og anvender produktet.