Tilbage

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Damixa brus - opgrader dit badeværelse med en ny kronjuvel
Spar 10% på komplette brusesystemer

Med Damixa kan du få et komplet brusesystem med brusebatteri, hovedbruser og håndbruser, så du får det hele på én gang! Lyder det lige som noget for dig? Lige nu kører vi ekstra skarpe priser på de vanvittig flotte brusesystemer fra Damixa og der er lidt til enhver smag. Eksempelvis Damixa Akita til dig, der elsker et råt, industrielt look eller Damixa Tradition til dig, der er mere til den gammeldags romantiske stil. Gå på opdagelse i sortimentet og find lige det, der passer til din stil.

Gælder t.o.m. 30/01-2022

Vælg filtre
Dine valg
  • Nulstil filtre
  • Pris: 1 - ∞
Kategori
91
+ Se flere
Pris
kr
kr
Farve
91
+ Se flere
  • Nulstil filtre
  • Pris: 1 - ∞
Viser0af0produkter
Viser 20 ud af 277 produkter
Vis flere produkter

Damixa Silhouet

Silhuet er en armaturserie, der er fremstillet i et enkelt og tidløst design. Det gør armaturerne velegnede til brug i både eksisterende og nye boliger, og du er sikker på, at designet holder mange år frem. Vælg mellem klassisk betjente armaturer og berøringsfri modeller til køkken og bad i flere farver som krom, matsort, messing, stål og hvid.

Her finder du alt i Damixa armaturer og tilbehør

Hos Completvvv.dk finder du et stort udvalg af Damixa køkkenarmaturer og håndvaskarmaturer samt termostatbatterier til brus og kar. Vi har også alt i Damixa tilbehør til tilslutning og montering samt et bredt udvalg af håndbrusere og brusersæt. Farver og design spænder fra det enkle look i krom og stål til moderne materialer som messing og kobber.