Tilbage

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

De små detaljer kan gøre hele forskellen

For Vipp handler det om én ting - at give dig en oplevelse med dine produkter der er lidt ud over det sædvanlige, og bliver ved med at være det mange år ud i fremtiden. Det hele startede med én enkelt, smukt designet skraldespand, men siden er produktportefølgen bare vokset og vokset. I dag er der alt fra håndklædekroge og toiletpapirholdere til skraldespande og lamper i sortimentet. Alle Vipps produkter er designet ud fra samme filosofi og formsprog, så du kan skabe et smukt og sammenhængende look i dit hjem. Lige nu kan du få et populært udvalg af Vipps spændende designtilbehør til yderst fordelagtige priser. Vi har nemlig sat nogle af vores Vipp bestsellers ekstra ned netop nu. Og hvis du har set dig lun på nogle af Vipps produkter, som du ikke kan finde på siden, så kan vi helt sikkert skaffe dem til dig. Vipp har et bredt sortiment af smarte spiseborde og lækre læderstole, som kan sætte et moderne præg på dit hjem. I vores showroom kan du både se Vipps flotte spiseborde i røget eg og deres lækre, sorte læderstole. Du kan kontakte os og få et tilbud via knappen nedenfor.

Gælder t.o.m. 31/01-2022

Vælg filtre
Dine valg
  • Nulstil filtre
  • Pris: 1 - ∞
Kategori
91
+ Se flere
Pris
kr
kr
  • Nulstil filtre
  • Pris: 1 - ∞
Viser0af0produkter
Viser 20 ud af 127 produkter
Vis flere produkter

Den originale Vipp pedalspand er stadig meget populær

Da Holger Nielsen fremstillede en pedalspand til sin hustrus frisørsalon, havde han næppe forestillet sig, hvilken succes den ville blive. Pedalspanden er blevet kopieret mange gange siden, men der findes kun én original Vipp pedalspand. Find din egen favorit blandt forskellige størrelser og vælg en af de klassiske farver – sort og hvid.

Stort udvalg af Vipp design

I dag står Vipp bag design af møbler, køkkener og en masse tilbehør til boligens rum. Den oprindelige idé fra pedalspanden går igen i flere andre produkter. Du vil kunne nikke genkendende til designet af vasketøjskurve, sæbedispensere, tandkrus og toiletbørster. Vipp er dog meget mere og hos Completvvs.dk, har vi samlet en række flotte produkter.