Tilbage

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Hansgrohe er månedens mærke - Derfor er hele sortimentet sat ned
Få glæden ved et nyt badeværelse

Hvis du gerne vil have et specielt og unikt badeværelse, så er Hansgrohe helt sikkert din tid værd. Hansgrohe har et stort udvalg af produkter, så du kan vide dig helt sikker i, at der er noget for lige dig. Hansgrohe garanterer dig både kvalitet og perfektion - du kan spare 10% på hele sortimentet, så skynd dig ind og kig inden du går glip af det.

Gælder t.o.m. 31/01-2022

Vælg filtre
Dine valg
  • Nulstil filtre
  • Pris: 1 - ∞
Kategori
91
+ Se flere
Pris
kr
kr
Farve
91
+ Se flere
Serie
91
+ Se flere
  • Nulstil filtre
  • Pris: 1 - ∞
Viser0af0produkter
Viser 20 ud af 768 produkter
Vis flere produkter

Hansgrohe brusersæt

Med et Hansgrohe brusersæt i badeværelset er du sikker på at få en god badeoplevelse. Ja, faktisk kan det være lidt svært at komme ud fra badet igen, når først brusersættet er sat op. Skræddersy din badeoplevelse, og vælg mellem flere forskellige design, brusersæt med og uden termostat, mange forskellige strålemønstre og sæt med og uden topbruser.

Alt til håndtering af vand fra Hansgrohe

Tyske Hansgrohe har leveret armaturer til både køkken og bad i mere end 120 år med et fast og urokkelig fokus på at levere den bedste oplevelse med vand i hverdagen. Derfor var Hansgrohe også blandt de første, som inviterede kendte designere til at tegne deres armaturer, lige som vandbesparende funktioner har været en selvfølge i næsten 50 år.