Tilbage
Skarpe priser på Lavabo håndvaske og toiletter til dit badeværelse
Når du hører 'Lavabo' tænker du måske...

... smarte køkkenvaske. De fleste forbinder Lavabo med deres poplære køkkenvaske, men de laver også en masse lækre håndvaske og toiletter til dit badeværelse. Leder du efter et tidløst toilet skal du helt sikkert kigge nærmere på det stilrene Lavabo File toilet, som både fås i væghængt og gulvstående model samt 4 forskellige farver. Lige nu får du også den populære Lavabo Scalino håndvask til ekstra lavpris. Håndvasken fås i 8 forskellige farver, som helt sikkert kan sætte kulør på ethvert badeværelse bl.a. safirblå, mathvid og gul. Klik på knappen og se alle kampagnetilbuddende.Tilbuddene løber dog kun i en begrænset periode, så du skal skynde dig at finde dine favoritter.

Gælder t.o.m. 29/05-2022

Vælg filtre
Dine valg
  Kategori
  91
  + Se flere
  Pris
  kr
  kr
   Viser0af0produkter
   Viser 20 ud af 180 produkter
   Vis flere produkter

   Lavabo køkkenvaske

   Lavabo tilbyder et sandt overflødighedshorn af køkkenvaske i mange forskellige stilarter, materialer og udformninger. Vælg mellem firkantede eller runde vaske med et, to eller flere vaske. Eller med praktiske aflægningsmuligheder til opvasken. Det tidløse, italienske design og de mange praktiske, gennemtænkte detaljer gør dem til det bedste valg.

   Lavabo – dansk firma med italiensk inspiration

   Danske Lavabo har siden 2006 leveret køkken- og håndvaske, toiletter og armaturer i italiensk inspireret design. De fleste af produkterne designes af italienske designere, og produceres med dansk håndværksmæssig præcision og sans for solid og holdbar udførelse. Lavabo er også kendt for deres Tapwell armaturer og Ego og Flo toiletter.