Køkkenarmaturer

Det rette køkkenarmatur kan tage tid at vælge. Et nyt armatur til dit køkken bør vælges med omhu, da det bruges hver dag, og skal være praktisk anvendeligt. Før du vælger vandhane til dit køkken, er det værd at overveje om køkkenarmaturet skal være med svingtud eller udtræk, hvor højt det skal være over vasken, og selvfølgelig til hvilken pris.
Vi har et udvalg at køkkenhaner for enhver smag.

Køkkenarmaturer

Køkkenarmaturer er noget af det vigtigste i et køkken, da det netop er ved vasken, du tilbringe det meste af tiden, når du står i køkkenet. Du skal tage stilling til mange forskellige ting, når du vælger køkkenarmatur, og derfor finder du også en god oversigt over de vigtigste beslutninger her på siden.

Vi tilbyder de førende producenter inden for køkkenarmaturer
Når du handler køkkenarmaturer eller andet udstyr her på Completvvs.dk, er du altid sikret et stort, bredt og solidt udvalg af de nyeste og mest innovative produkter. Alle vores produkter i sortimentet er designet og fremstillet af de fremmeste og mest førende producenter på markedet, hvilket er din garanti for mange valgmuligheder inden for design, funktionalitet og pris.
Når du skal have et nyt køkkenarmatur, finder du modeller fra følgende store producenter: Børma, Damixa, FM Mattson, Grohe, Hansgrohe, Ideal Standard, Mora, Oras, Quooker, Vipp, Vola.

Du finder køkkenarmaturer i mange forskellige designs og prislejer her på shoppen, hvilket sikrer, at alle kan være med, når de ønsker at ombygge eller småjustere deres køkken med flot nyt udstyr.

Køkkenarmatur med svingtud, udtræk eller en helt tredje funktion?
Når du skal vælge dit køkkenarmatur, skal du gøre dig en række overvejelser mht. til design, funktionalitet og lignende. Først og fremmest skal du tage stilling til, om du ønsker en vandhane til køkkenet med svingtud, som du kan svinge væk fra vasken, når du har behov for mere plads – eller om du hellere vil have en endnu mere avanceret vandhane med udtræk til bruser.

Vælger du et blandingsbatteri med udtræk, kan du lettere klare opvasken på en smart, hurtig og effektiv måde. Dette gør du ved at trække den integrerede håndbruser ud fra vandhanen, hvormed du frit kan vælge mellem almindelig stråle eller bruser. Dette gør det også nemmere, hvis du skal give dine helt små børn et bad i køkkenvasken.

Vores køkkenarmaturer med meget varmt eller direkte kogende vand er naturligvis udstyret med både børnesikring og temperaturstyrer, så vandet ikke bliver for varmt og skolder de mindste.

Hvilke andre overvejelser skal jeg gøre mig, når jeg vælger blandt de forskellige køkkenarmaturer?
Ud over ovenstående skal du også tage stilling til en række andre ting, når du vælger dit blandingsbatteri til køkkenet. Rent designmæssigt skal du bl.a. vælge, om du vil have en vandhane med C-tud, som giver et blødt og afdæmpet look, eller om det skal være en mere kantet vandhane med rette vinkler, eller måske et helt tredje design – f.eks. i form af en vandhane med en lang lige tud.

Derudover skal du vælge, om du ønsker en vandhane, hvor enden af tuden hænger højt eller lavt over vasken. Begge dele har hver deres fordele, så det afhænger helt og aldeles af dine ønsker og behov. Generelt set får du mere fleksibilitet med en vandhane med højtsiddende tud, men omvendt kan denne også sprøjte mere, når vandet rammer vasken, hvis der er skruet fuldt op.

Vi sidder klar til at hjælpe dig
Hvis du er i tvivl om, hvilke af vores modeller inden for køkkenarmaturer og vandhaner, der passer bedst til dit køkken og dine behov, så kontakt os allerede i dag på mail eller telefon. Vi sidder altid klar til at rådgive dig og svare på alle de spørgsmål, du måtte have.