Brusere & brusersæt

Her finder du komplette brusersæt, løse håndbrusere, hovedbrusere og andet tilbehør til badet. Ønsker du den helt store badoplevelse, bør du se vores udvalg af brusersæt med termostat og hovedbruser. Står du bare og mangler en bruseslange, brusearm, bruseholder eller andet tilbehør til brus, er det her du finder det.
Brusere og brusersæt
Brusere og brusersæt er meget forskellige i både funktionalitet, udseende og det samlede design fra producent til producent, og fra model til model. Her hos Completvvs.dk finder du et flot udvalg af brusere og brusersæt til dit badeværelse, så du kan give din bruseniche et flot make over med det nødvendige udstyr. Herunder kan du læse mere om de producenter og brands, vi forhandler, hvilke brusedele du finder i vores sortiment, og ikke mindst hvilket armatur du skal vælge, hvis du virkelig ønsker at forkæle dig selv og dit badeværelse.

Vi forhandler disse producenter inden for brusere og brusersæt
Hos Completvvs.dk gør vi enormt meget ud af at kunne præsentere dig for kvalitetsprodukter i flotte designs til endnu flottere priser. Dette sikrer vi ved at forhandle produkter og produktgrupper fra de førende brands og producenter på markedet. På den måde kan du vide dig sikker på, at du handler kvalitet, når du handler hos os.

Inden for udstyr og komplette sæt af brusere og brusersæt kan vi tilbyde dig et udvalg med følgende producenter:
Damixa, Grohe, Hansgrohe, Ideal Standard, Oras, Børma, Vola, Mora, Svedbergs, Cassøe.
Der er med andre ord rigeligt at vælge imellem, og du finder hurtigt brusere og brusersæt samt tilbehør i alle former, farver, kvaliteter og prislejer.

Vores sortiment består af følgende dele til brusenichen
Her på siden kan du købe alt det nødvendige udstyr til din bruseniche, hvad enten du er på udkig efter komplette brusersæt eller enkelte reservedele som f.eks. bruseslange eller brusestang. I vores udvalg finder du produkter inden for kategorierne: Løse bruseslanger, indbygningsarmaturer, brusersæt, løse håndbrusere, brusersæt med termostat samt hovedbrusere.

Mangler du smådele til dit brusersæt?
Hvis du ikke lige er i gang med at udføre den helt store renovering af hele badeværelset, men blot mangler enkelte dele til dit brusersæt eller bruseniche, finder du også sådanne dele her på siden. Vi kan bl.a. tilbyde et solidt udvalg af flex-, plast- og metalbruseslanger, håndbrusere, hovedbrusere samt bruserholdere og armaturer. Du kan frit vælge mellem det udstyr, du står og mangler, eller du kan købe komplette og samlede brusersæt i ensartet design og stilart.

Forkæl dig selv med et indbygningsarmatur
Hvis du ønsker en bruser ud over det sædvanlige, som signalerer luksus og komfort, bør du kigge nærmere på vores imponerende udvalg af indbygningsarmaturer. Et indbygningsarmatur er et brusersæt med tilhørende blandingsbatteri, som monteres direkte på væggen. Til gengæld er alle stænger, slanger og rør monteret inde bag væggen, så kun brusehoved og armatur er synligt på væggen. Selvom vi har et par relativt billige kvalitetsmodeller i denne kategori, så er det primært udstyr i den højere ende af prisskalaen. Til gengæld får du også den ypperste luksus og topmoderne design inden for brusersæt og brusehoveder.

Har du spørgsmål?
Hvis du brænder inde med spørgsmål til vores udvalg af brusere og brusersæt, så tøv ikke med at række ud efter os. Vores kundeservice er altid klar til at rådgive dig og svare på spørgsmål, og du er hjertelig velkommen til at kontakte os via mail og telefon.