Bidet

Bidéter har i de senere år vundet indpas på det danske marked. Et bidet ved siden af dit toilet giver øget hygiejne og kan give et stilfuldt badeværelse. En anden fordel er besparelsen på toiletpapir.
Såg her blandt vores mange flotte modeller af bidet fra bl.a Duravit, Ifö og Villeroy & Boch.
Bidet
Et bidet er en form for lille vask, som typisk er placeret ved siden af dit toilet. Du bruger primært dit bidet til at vaske dig, efter du har været på toilettet. Du kan også bruge det til at tilpasse stilen og indretningen af dit badeværelse, da det kan indgå med interiør i samme stil eller fra samme producent. Bidetet har dog også en række andre fordele ud over det hygiejniske, som vi kommer nærmere ind på herunder.

Vi tilbyder bideter fra førende producenter
Når du handler dit bidet hos Completvvs.dk, kan du vælge mellem modeller fra nogle af de bedste og førende producenter på markedet. Vi kan tilbyde et sortiment med flotte bidetter fra henholdsvis Duravit, Ifö og Laufen. Dette er din garanti for et produkt af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Fordele ved et bidet på dit badeværelse
Der findes en række fordele ved at have et bidet som en integreret del af dit badeværelse. Først og fremmest skaber det en bedre hygiejne, da du kan bruge bidetet til dets oprindelig formål; nemlig at vaske dig selv efter toiletbesøg. Vi har ikke almindeligvis kultur for dette herhjemme i Danmark, men ikke desto mindre er det en langt mere hygiejnisk tilgang til toiletbesøg, end hvis du blot nøjes med at tørre efter med toiletpapir. Derudover har bidetet den fordel, at du netop kan spare en hel del på indkøb af toiletpapir i længden, når du anvender dit bidet i stedet for, når du har været på toilettet.
Bidetet har også den fordel, at det kan bidrage positivt til indretningen og stilen på dit badeværelse. Alle  baderumsmøbler har hver deres egenskaber, design og udstråling. Ligeledes kan dit bidet være med til at sætte præg på stilen i rummet – du kan f.eks. supplere en minimalistisk nordisk indretning eller et mere traditionelt og klassisk udvalg af interiør til badeværelset.
Sidst men ikke mindst kan du bruge dit bidet til at skylle eller opbløde andre genstande såsom sokker, beskidte trøjer eller sart undertøj og lignende.

Klassisk eller moderne bidet?
Når du skal vælge dit bidet, skal du naturligvis tage stilling til stilen og designet. Når du kigger vores sortiment igennem, vil du opdage, at vi både har de mere traditionelle og klassiske designs, hvor dit bidet er ovalt eller rundt. Denne stil er inspireret af de første bideter, vi danskere hentede med hjem fra udlandet, da bidetet først vandt sit indpas på de danske badeværelser. Oprindelig var vi meget inspireret af, hvordan landende sydpå indrettede badeværelserne på deres hoteller, hvor netop bidetet var helt almindelig interiør. Senere hen har producenterne så udviklet nyere og mere stilrene designs i firkantede former og med armaturer af mere minimalistisk karakter. Du finder bl.a. vores populære Duravit Vero bidet, som har et minimalistisk, skandinavisk design, der passer godt ind på ethvert moderne dansk badeværelse.

Har du yderligere spørgsmål?
Hvis du fortsat har spørgsmål til vores udvalg af bideter, eller gerne vil vide mere om de producenter, vi forhandler, så er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.