Badeværelse

Find alt til badeværelset her. Hos Completvvs.dk kan du finde alt til badeværelset, hvad enten det er nyt toilet, badekar, baderumsmøbel eller håndvaskarmatur. Vores varekategorier er vist herunder. Du kan også benytte søgefeltet i toppen til at finde det du søger. Du kan søge på både produktnavn og VVS nummer.

Badeværelse – Et af husets vigtigste rum

Badeværelset er et af de absolut vigtigste rum i boligen. Vi danskere bruger meget tid på badeværelset i løbet af dagen, hvad enten det er for at lægge make up, gå på toilettet eller gå i bad. Derfor er det vigtigt, at dit badeværelse fungerer og ser ud, som du ønsker det. Her hosCompletvvs.dk tilbyder vi dig en lang række produkter til dit badeværelse fra førende producenter på markedet. På den måde finder du den højeste kvalitet til de skarpeste priser. Vi har et utal af forskellige varegrupper og produkter til dit badeværelse her i shoppen, og du kan frit klikke dig rundt og se vores flotte udvalg, eller du kan læse mere om de enkelte produkter til badeværelse herunder.

Bad
Inden for bad kan vi tilbyde dig en masse innovative og elegante modeller i form af brusere, brusetilbehør, badekar, jacuzzier og lignende. Du kan både købe håndbrusere,  brusehoveder, brusestænger, slanger, kararmaturer og meget andet.

Baderumsmøbler
Når du skal indrette dit badeværelse, er det vigtigt, at du både tænker funktionalitet og stil ind i dit valg af baderumsmøbler. Vi har et bredt udvalg af alt lige fra skabe, skuffer og spejle til håndvaske, møbelpakker og tilbehør. Overvej gerne, om du ønsker at indrette dit badeværelse i en ensartet stil – f.eks. moderne og minimalistisk eller traditionelt og retro, eller om du ønsker at blande forskellige stilarter sammen, når du vælger interiør til dit badeværelse.

Armaturer
Vi kan også tilbyde alt i armaturer i form af både kararmaturer til badekaret, håndvaskarmaturer, håndvaskarmatur med bruser samt bidetarmaturer. Vi har armaturer til badeværelset i forskellige prisklasser og designs, men alle i den højeste kvalitet – så der er noget for enhver smag og ethvert budget hos Completvvs.dk.

Toiletter
Toilettet er et af de vigtigste baderumsmøbler, og det er derfor noget, du bør tænke grundigt over, inden du beslutter dig for, hvilken model du vil have. Her i shoppen kan du både finde et væghængt toilet, et gulvstående toilet, kombineret toilet og bidet og enkeltstående bideter.

Badeværelsestilbehør
Mangler du tilbehør til dit badeværelse, kan vi byde dig på en masse forskelligt tilbehør, som du kan bruge til at tilpasse og indrette dit badeværelse lige præcis, som du ønsker. Her hos Completvvs.dk finder du alt lige fra en hylde til bad, badeforhængsstang og håndklædekroge til en sæbemagnet, spejlhylde, toiletbørsteog alt derimellem.

Håndklædetørrer
En håndklædetørrer er rar at have, hvis du skal tørre dine håndklæder hurtigt fra tid til anden og ikke har tid til at vente på, at de lufttørrer. Derudover sørger en håndklædetørrer for, at dine håndklæder bliver dejlig varme, hvilket er ekstra rart på en kold vintermorgen. Vi tilbyder et bredt udvalg, så du kan finde en håndklædetørrer i præcis det design og de mål, du ønsker.

Har du brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende vores udvalg af produkter til dit badeværelse, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail og telefon. Vi sidder altid klar til at rådgive, vejlede og svare på dine spørgsmål.