Væghængt WC

Et væghængt toilet er ofte en meget mere elegant løsning end de klassiske stående toiletter. Og du vinder ikke bare på elegancen, da det også er væsentligt nemmere at gøre rent under og omkring et væghængt toilet. Vi fører væghængte toiletter fra alle de bedste og mest populære leverandører - se udvalget herunder.
Væghængt WC
Et væghængt WC er et toilet, som hænger frit på væggen i modsætning til et gulvstående toilet, som bliver stabiliseret med en fod, der står på gulvet. Flere og flere danskere er begyndt at installere væghængte toiletter frem for de mere traditionelle gulvstående modeller, da de passer bedre ind i et moderne nordisk badeværelse.

Fordele ved et væghængt WC
Der findes en række klare fordele for dig, som vælger et væghængt WC frem for et gulvstående et af slagsen. Der kan være forskellige årsager til, at du ønsker et væghængt toilet frem for et gulvstående, men generelt set opnår du minimum nedenstående fordele ved en væghængt model:
• Elegant design – Alle vores modeller inden for kategorien væghængt WC er designet i et smart og stilrent look, så de passer til ethvert moderne dansk hjem. Hvis resten af stilen på badeværelset er mere gammeldags og traditionel, kan et gulvstående toilet passe bedre, men i de fleste tilfælde ser et væghængt toilet bedst ud.
• Lettere rengøring – Et toilet bliver støvet og beskidt udenpå fra tid til anden og skal gøres rent. Med et væghængt WC er det meget nemmere for dig at komme til, når du skal rengøre toilettets ydersider. Du kan nemt fjerne støv, skidt og snavs både under og på siden af toilettet.
• Spar på pladsen – Hvor et gulvstående toilet kan optage en hel del plads på et badeværelse med fod og cisterne, kan et væghængt toilet give en stor pladsbesparelse. Dette giver tilmed badeværelset et mere stilrent og minimalistisk look, som passer godt ind i ethvert moderne hjem.

Uanset om design, funktionalitet eller plads er det vigtigste for dig, så kommer du langt med et væghængt WC. Alle modellerne i vores udvalg er nøje udvalgt af os og fremstillet af de største og bedste producenter på markedet.

Væghængt toilet eller gulvstående toilet?
Hvis du er tvivl om, hvor vidt du skal vælge et væghængt eller gulvstående WC, får du her en række overvejelser, du kan gøre dig undervejs, når du skal træffe din beslutning:
• Er plads vigtigt for dig? Så bør du vælge en væghængt model.
• Minimalistisk og moderne eller gammeldags, traditionel stil?
• Ønsker du et toilet med skjult cisterne eller ej? Med et væghængt toilet kan du bruge en indbygningscisterne, som monteres inde bag væggen og dermed igen giver dig en større pladsbesparelse.

Indbygningscisterne – Husk cisterne til dit toilet.
Et væghængt toilet har som oftest ikke en indbygget cisterne, og du skal derfor sørge for at anskaffe dig en indbygningscisterne til toilettet. Indbygningscisternen er skjult inde i væggen, og du sparer dermed endnu mere plads på badeværelset. Vi har også et godt udvalg af indbygningscisterner, så du kan nemt finde en cisterne til et væghængt WC her på Completvvs.dk. Har du behov for at montere dit toilet i et hjørne, tilbyder vi også indbygningscisterner til hjørner.

Har du spørgsmål om vores udvalg af væghængte toiletter?
Sidder du inde med spørgsmål vedrørende vores væghængte toiletter, cisterner eller øvrige dele af sortimentet, så kontakt os endelig på telefon eller mail. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, rådgive dig og svare på alle spørgsmål, du måtte have.