Håndvaske

Her finder du håndvaske i alle størrelser og i alle prislejer. Søg i vores store udvalg bland runde og firkantede vaske, til vægmontering, nedfældning eller underskabe.
Håndvaske
Håndvaske er noget af det interiør på badeværelset, som vi danskere tænker allermest over, når vi skal vælge blandt de mange flotte modeller. Håndvasken er en af de dele på badeværelset, som vi bruger allermest, og derfor skal den selvfølgelig både se godt ud, passe til stilen på resten af badeværelset og ikke mindst indeholde de funktioner, som du ønsker.
Her hos Completvvs.dk tilbyder vi et stort udvalg af alle former for håndvaske til badeværelset, så du kan finde en vask, der passer perfekt til dig. I vores sortiment finder du håndvaske i forskellige former, størrelser, stilarter og ikke mindst prislejer, så alle kan være med.

Stort udvalg af førende producenter
Vores udvalg består udelukkende af kvalitetsvaske fra de største, førende og mest populære producenter. Dette sikrer, at vi kan tilbyde dig de bedste og mest moderne håndvaske til konkurrencedygtige priser. Kvalitet og service er i top, prisen er i bund, og du kan nemt og hurtigt vælge din næste drømmehåndvask og få den leveret inden for ganske kort tid.

Håndvaske til nedfældning
En håndvask til nedfældning er en model, som er designet således, at kanten af vasken overlapper bordpladen. På den måde løber der en fin kant rundt langs linjen, hvor håndvask og bord mødes, og du monterer ganske enkelt din håndvask i hullet i bordpladen.

Håndvaske på bord
Vi har også håndvaske, som du skal montere direkte oven på bordpladen eller underskabe. Denne type håndvask er blevet meget moderne og har vundet indpas i de danske hjem de senere år. Det giver et unikt og alsidigt look, når hele håndvasken er monteret oven på bordpladen frem for nede i bordpladen, som vi ellers kender det fra de mere klassiske designs.

Håndvaske med underlimning
Håndvaske med underlimning er håndvaske, som du monterer og fastgør neden under selve bordpladen. I modsætning til modeller til nedfældning kan kanten på modeller med underlimning ikke ses ovenfra. Håndvasken går i et med bordpladen, og du får en fin overgang, som passer smukt ind i de fleste danske badeværelser.

Håndvaske til vægmontering
Håndvaske til vægmontering inkluderer både meget traditionelle og klassiske modeller samt helt nye og moderne håndvaske i smukke, stilrene designs. Når du vælger en håndvask til vægmontering skal du være opmærksom på at bruge bolte og beslag, som holder vasken ordentligt på plads, da vasken ikke har et bord eller andet fast, den kan hvile på.

Rund eller firkantet håndvask?
Når det kommer til valg af form på din håndvask, står du typisk over for valget mellem enten en firkantet, rund eller oval model. Her skal du være opmærksom på stilen på dit nuværende eller kommende badeværelse, samt hvordan du ønsker, resten af interiøret skal se ud.

Spørg os om hjælp til valg af håndvask
Er du tvivl om, hvilken type håndvask du skal vælge, eller om den passer til netop dit badeværelse, så tøv ikke med at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig godt på vej til at vælge den helt rigtige håndvask til dig.