Brusebatterier

Et bruse batteri er en af de vigtigste elementer i badeværelset. Korrekt regulering af temperaturen er medvirkende til at give dig den bedste badoplevelse.
Ønsker du termostat batterier eller de mere traditionelle blandingsbatterier med 2-grebsbetjening, finder du det her.
Yderligere har vi et attraktivt udvalg af de mest populære indbygningsarmaturer.
Har du brug for et blandingsbatteri med tud eller med holder til bruser, har vi det også.
Brusebatterier til badeværelse
Hos Completvvs.dk kan vi tilbyde dig et bredt og flot udvalg af brusebatterier og brusearmaturer til enhver smag og ethvert behov. Hvad enten du er på udkig efter et gammeldags togrebsbatteri eller et nyt og moderne brusebatteri i minimalistisk stil, finder du det her i butikken. Brusebatterier er noget af det, som er allervigtigst at udvælge nøje til badeværelset. Der er store krav til funktionalitet, når det drejer sig om brusebatterier – armaturet skal kunne styres nemt og gnidningsfrit, og temperaturen skal kunne indstilles let og hurtigt. Derfor forhandler vi udelukkende brusebatterier og brusearmaturer i højeste kvalitet til skarpe priser, så alle kan være med. Du finder produkter i hver sin ende af prislejet hos Completvvs.dk, og vores store udvalg gør det muligt at finde et blandingsbatteri til din bruser, som passer perfekt til dig.

Moderne og stilrene brusebatterier i krom
Blandt vores mange flotte modeller finder du en del topmoderne og smarte brusebatterier i lækkert kromdesign, som holder længe og er lette at rengøre. Vores moderne og innovative brusebatterier passer til ethvert moderne dansk hjem, som ynder at udstråle en stilren minimalisme i sit interiør, som vi efterhånden kender det fra mange nordiske hjem. Vi tilbyder både blandingsbatterier med opad- og nedadgående afgange til bruserslange, så du kan vælge den model, der passer til lige netop dine ønsker.

Retro og klassiske togrebsarmaturer
Er du mere interesseret i de mere retro og klassiske brusebatterier med to greb, tilbyder vi også disse. Selvom vi ser en stigende tendens til de helt elegante og minimalistiske designs inden for badeværelsesinteriør, er der stadig mange danskere, som holder af den gammeldags stil. Du kan vælge et af vores klassiske togrebsarmaturer, hvis du ønsker en mere afslappet og hyggelig indretning af dit badeværelse.

Vi forhandler de førende brands inden for brusebatterier
Hos Completvvs.dk forhandler vi udelukkende de bedste og mest populære brands inden for VVS-artikler og interiør til badeværelset – heriblandt brusebatterier. I vores sortiment finder du innovative og flotte produkter fra producenter såsom Børma, Hansgrohe, FM Mattson, Oras, Svedbergs og mange flere. Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde dig de allerbedste produkter til yderst konkurrencedygtige priser, så du kan finde det helt perfekte brusebatteri i høj kvalitet til en pris, som alle kan være med på.

Termostatpakker – Det hele samlet i ét
Mangler du en komplet termostatpakke med termostatarmatur, håndbruser, bruserslange og bruserstang, har vi også et bredt udvalg af sådanne pakker. Vores termostatpakker er velegnet til dig, som ønsker at føre en fin, stilren og elegant, rød tråd gennem din indretning af badeværelset. Med en termostatpakke er du sikret flotte, klare linjer i design og udstråling, og du modtager alt det nødvendige i én og samme pakke. Visse pakker indeholder endda tilmed et håndvaskarmatur, som du kan køre en ensartet stil hele vejen igennem badeværelset.

Mangler du hjælp?
Har du fortsat spørgsmål vedrørende vores brusebatterier, termostatarmaturer eller blandingsbatterier, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vores kundeservice er klar til at rådgive dig om valg, køb og montering af vores produkter.