Baderumsmøbler

Et møbel i et badeværelse stiller både krav til stil og funktion. En hånd vask med underskab eller et
overskab skaber god plads til opbevaring og giver et godt badmiljø.

Herunder finder du vores sortiment af baderumsmøbler mange farver og størrelser i alle prislejer til indretning af badeværelse.
Du kan også anvende søgefeltet foroven og søge direkte på en vare.
Baderumsmøbler
Der findes mange forskellige baderumsmøbler – lige fra højskabe og spejle til håndvaske og håndvaskarmaturer. Hos Completvvs.dk finder du baderumsmøbler fra de førende producenter på markedet, og vi tilbyder produkter i højeste kvalitet. Nu har du muligheden for at indrette dit badeværelse med en masse forskellige baderumsmøbler i enten moderne, minimalistiske eller mere traditionelle designs. Form dit badeværelse præcis, som du ønsker, og skab din helt egen stil ved at sammensætte forskellige baderumsmøbler fra vores sortiment.

Højskabe
Højskabe er den ultimative måde at skabe mere opbevaringsplads på badeværelset. Blandt vores store udvalg af baderumsmøbler er vores højskabe fra bl.a. Laufen og Ifö skabt præcis til dig, der ønsker at opbevare dine badeværelsesting på en stilren og moderne måde.

Håndvaske
Vi tilbyder et stort og spændende udvalg af håndvaske, hvor du finder forskellige former, størrelser, samt med eller uden vægmontering. Håndvasken er en vigtig del af indretningen på badeværelset, og det er dermed et af de essentielle baderumsmøbler. Vi bruger lang tid foran håndvasken i løbet af dagen, og derfor skal den leve op til dine forventninger og krav til både funktionalitet og design.

Spejle og spejlskabe til badeværelse
Hos Completvvs.dk finder du også et bredt sortiment af spejle og spejlskabe. Vi tilbyder både helt store badeværelsesspejle med indbygget LED-belysning, som skaber et helt unikt og meget moderne touch til badeværelset. Derudover finder du komplette spejlskabe i forskellige størrelser blandt vores baderumsmøbler, hvor du får spejl og skab i et. Det betyder, at du kan bruge spejlet på almindelig vis og åbne skabet, når du mangler cremer, skraber, tandbørste og lignende. Kombinationen giver god pladsanvendelse og passer fint ind i et moderne dansk hjem.

Håndvask med overskab eller underskab?
Vælger du en af vores møbelpakker, får du både håndvask og skab i et. Du skal blot tage stilling til design og størrelse, og derudover skal du vælge, om du ønsker en håndvask med overskab eller en håndvask med underskab.
Fordelen ved et underskab er, at du bl.a. kan skjule afløb samt give god plads til et spejl direkte monteret på væggen over håndvasken. Du kan dog også få et spejl over håndvasken, hvis du vælger et spejlskab blandt vores baderumsmøbler. Fordelene ved en håndvask med overskab er, at du har god plads til opbevaring af de mest nødvendige ting på badeværelset, og det hele er lige ved hånden.

Fordele ved at vælge møbelpakker
Vælger du en af vores møbelpakker til badeværelset, får du baderumsmøbler i form af håndvask og over- eller underskab i én og samme pakke. På den måde får du først og fremmest et møblement, som passer sammen rent stilmæssigt og ser godt ud på dit badeværelse, men yderligere sparer du en god del ved at vælge pakkerne frem for separate produkter.

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig
Har du spørgsmål angående vores baderumsprodukter, er du hjertelig velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere i kundeservice på mail og telefon. De sidder parat til at rådgive dig om valg af baderumsmøbler samt besvare dine spørgsmål, hvis du er i tvivl om konkrete funktioner eller design.