Vola

Efter at Arne Jacobsen  i 1961 havde vundet en indbudt konkurrence om Nationalbanken i København, henvendte Verner Overgaard sig til Arne Jacobsen med sin egen ide til, hvordan et armatur til Nationalbanken skulle se ud. Hans tanke var, at alle rør skulle bygges ind i væggen, kun greb og udløb skulle være synlige, hvilket var noget helt nyt på daværende tidspunkt.

Det blev starten på Volas mest kendte armatur, hvor design og produktion går hånd i hånd og det simple udtryk er altid at finde.

Vola har haft egen produktion i over 40 år og du kan være sikker på at kvaliteten altid er helt i top.

Køb simple og elegante produkter fra Vola

Synes du dit armatur i enten køkken eller bad ser en anelse trist ud, og skal du derfor have investeret i et nyt, kan du på vores hjemmeside finde lige det, du søger. Vi har noget for enhver smag og har en række produkter, hvor du er garanteret armaturer, der med en skandinavisk stil passer ind, hvor du ønsker. Med et simpelt og elegant udtryk har Vola i over 40 år produceret produkter designet af blandt andre arkitekten Arne Jacobsen. På vores hjemmeside har vi et stort udvalg inden for blandt andet armaturer til køkken, bad og håndvask.

Design og produktion går hånd i hånd
Der findes et væld af produkter inden for armaturer, og når Vola designer deres armaturer har de stort fokus på både design og kvalitet. Samtlige produkter har en meget høj kvalitet og med et design der aldrig går af mode, har produkterne yderst flotte og lige linjer. Dertil er de alle udstyret med det nyeste udstyr, så kvaliteten atter forbliver i top. Nogle af Volas produkter er designet i samarbejde med arkitekten Arne Jacobsen, hvor rør er bygget ind i væggen og et smukt og enkelt design udelukkende er det, øjet spotter. Det eneste synlige er blot greb og udløb, hvilket yderligere understreger det udtryk, Vola ønsker, nemlig at produkterne skal være simple og elegante.

Lidt om Volas armaturer
Produkterne findes i mange forskellige farver og materialer, hvilket betyder at der er noget for ethvert bad eller køkken. Både brusearmaturer, håndvaskarmaturer og køkkenarmaturer er fremstillet i et dansk stilrent design, hvor der ligeledes er fokus på funktionalitet. Produkterne findes i forskellige prisklasser, så der både er noget for dig der blot ønsker et nydeligt og flot armatur eller til dig, der alene ønsker det bedste af det bedste.

Udover armaturer forhandler vi også et stort udvalg af andre produkter som f.eks. reservedele og andet badtilbehør. Herunder har vi blandt andet hylder, sæbedispensere, toiletrulleholdere samt meget mere. Ender du med at købe produkter fra Vola, er der ingen tvivl om, at dette er alle pengene værd. Du er sikret produkter med meget høj kvalitet og samtidig et flot design, der ikke har nogen udløbsdato.

Vi kan hos os godt lide glade kunder, og det er vigtigt for os, at du finder lige det, du ønsker. Skriv derfor endelig til os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.