TrustpilotEmærkefragt og levering
TrustpilotEmærkefragt og levering

Retur og fortrydelse

Fortrydelse af køb og returnering af varer

Completvvs.dk yder 14 dages returret fra den dag du modtager varerne.
Du har dog mulighed for at udvide din returret fra 14 til 60 dage mod et gebyr.

Følgende betingelser gør sig gældende ved returnering af varer:

Returretten udløber 14 dage (60 med udvidet returret) efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail info@completvvs.dk eller telefon 7070 1500.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Der må ikke være klistret tape eller skrevet direkte på emballagen, da denne ofte indeholder oplysninger om varen og derfor repræsenterer en del af varens værdi.

OBS: For at vi kan se hvilken ordre, der returneres, bedes du udskrive og vedlægge kopi af nedenstående fortrydelsesformula. Kan vi ikke se hvem der har returneret en vare, kan vi heller ikke refundere købesummen. Når vi har modtaget varen modtager du besked herom og får videre besked om forløbet fra vores kundeservice.

Download returformular

Returadressen er:

Complet VVS
Nybrovej 91
2820 Gentofte

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på
ovenstående adresse i vores åbningstid.

Varens stand, når den sendes retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Så snart Completvvs.dk har modtaget varen og har kontrolleret at returbetingelserne er opfyldt, vi du få dette bekræftet via mail.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg ydes der ikke returret på.
Om Completvvs.dk

Completvvs.dk har åbent når du har tid og du kan finde tusindvis af varer indenfor VVS artikler fra alle førende mærker samt designermøbler der er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Completvvs.dk finder bl.a. toiletter, håndvaskarmaturer og badekar til badeværelset og køkkenarmaturer og vaske. Du er også velkommen til at besøge vores søsterside Complet Living hvor du kan finde alt til dit hjem fra danske og internationale brands, hvad enten det er et nyt spisebord, lampe, et opbevaringsmøbel eller små detaljer til rummet.

Hos Complet VVS er du sikret en god service. Hurtig levering er standard hos os og vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Showroom

Mandag:
10.00 – 17.00

Tirsdag:
10.00 – 17.00

Onsdag:
10.00 – 17.00

Torsdag:
10.00 – 17.00

Fredag:
10.00 – 17.00

Lørdag:
10.00 – 14.00


Complet VVS A/S  |  Nybrovej 91  |  2820 Gentofte  |  Tlf: 70 70 15 00  |  info@completvvs.dk  |  CVR: 78864028
0