Quooker

Her finder du de populære haner fra Quooker. Du finder både  separate haner til kogende vand og blandingsbatterier, der matcher de kogende haner. Modellerne Fusion og Flex har integreret koldt, varmt og kogende vand i samme armatur. Med tilkøb af køleelementet CUBE kan du få 5 slags vand fra samme hane: dvs. koldt, varmt, kogende og filtreret afkølet vand med og uden brus.
Alle haner er børnesikrede og fås i flere forskellige designs og overflader.

Ud over armaturer finder du også ekstraudstyr til din Quooker som f.eks. sæbedispenser samt ophængsbeslag til de forskellige beholder.

Quooker Armaturer

Leder du efter en smart vandhane i dit nuværende eller kommende køkken? Så vil du med garanti blive godt tilfreds med et produkt fra Quooker. Det hele startede i Holland med opfindelsen af den kogende vandhane, som et sikkert, miljøvenligt og økonomisk uundværligt element i køkkenet. Siden da har Quooker været i konstant innovation. Produkterne er blevet populære i rigtig mange køkkener, og det forstår man også godt, for hvem ønsker ikke en praktisk vandhane til køkkenets mange gøremål? Find dit nye Quooker-produkt her hos os, hvor vi har et bredt udvalg af vandhaner, beholdere og andet tilbehør.  

En vandhane-revolution
Med opfindelsen af den kogende vandhane, bidrog Quooker til at revolutionere markedet for køkkenarmatur. Hanen installeres nemt i køkkenet og beholderen placeres i skabet under vasken. Den innovative udvikling af den kogende vandhane gør, at du i dag kan vælge forskellige løsninger til integrationen af kogende vand. Du kan eksempelvis vælge et separat armatur til det kogende vand, et blandingsbatteri eller en 3-i-1-løsning, så du kan få både koldt, varmt og kogende vand i den samme hane. Hvis du tilkøber kølelementet CUBE kan få 5 slags vand fra samme hane; koldt, varmt, kogende samt afkølet, filtreret vand med og uden brus. Fælles for de forskellige funktioner er sikkerheden, funktionaliteten og det miljøbevidste initiativ.

•  Sikkerhed: Alle Quooker-produkter er børnesikrede, så du behøver ikke frygte for skoldningsulykker. Vandhanerne gør elkedler til et forældet og usikkert køkkenredskab. Alle Quooker-haner er udstyret med et sikkert betjeningsgreb og vandstrålen er ikke massiv, men kommer ud  i et spray blandet med 98 % luft. Dette mindsker risikoen for skoldning, idet man kan nå at fjerne hånden, før man reelt skolder sig.

•  Funktionalitet: Produkterne fra Quooker er uundværlige i et køkken. De giver øget fleksibilitet og tidsbesparelse, idet du hurtigt kan få bragt din pasta i kog, tilberede te og kaffe eller rengøre gryder og pander. Vælg derfor Quookers produkter, hvis du nemt vil gøre din hverdag lidt lettere!

•  Energibesparelse:Energibesparelse: Beholderne til Quooker-hanerne er udstyret med høj vakuumisolering, og derfor kan det godt betale sig at have nem adgang til kogende vand i dit køkken. Det er altså ikke bare et luksusprodukt, men en økonomisk god løsning for dit forbrug af kogende og varmt vand. Med en Quooker tapper du lige nøjagtig den mængde kogende  vand, som du skal bruge, og derfor kan du altså også spare på vandet. Der findes tre forskellige typer af beholdere til køkkenarmaturet.

Produkterne fås i mange forskellige designs og overflader og derfor kan du med garanti finde noget, der passer til lige netop dit køkken!