Quooker Classic Fusion Round m/ Pro3 B beholder

DKK 11.625,00
Vælg variant for leveringstid
Quooker Classic Fusion-haner har et klassisk design med et tidsløst udseende. Det klassiske design har runde og bløde former, som minder om stilen i et fransk traditionelt køkken.

Classic Fusion-haner er en 3-i-1 hane med varmt, koldt og kogende vand i én og samme hane. På Fusion hanen er grebet til koldt og varmt vand adskilt fra grebet til kogende vand. Fusion har en yderligere børnesikring med dobbelt tryk-dreje greb. På andre Quooker haner er der et enkelt tryk-dreje greb.

Denne hane leveres  inkl. PRO3 B beholder.
PRO3 B beholderen indeholder 3 liter kogende vand, hvilket dækker en almindelig husholdnings behov. Får du alligevel tømt beholderen, er der 3 liter kogende vand klar igen efter cirka 10 minutter. PRO3-beholderens størrelse gør, at den ofte kan anbringes bag skuffer i køkkenet. Beholderen kan stå på gulvet i køkkenskabet eller hænges på væggen med et ophængsbeslag.
Denne beholder virker kun til Flex, Fusion og Nordic hanen. Virker ikke til Quooker Standard haner.

PRO3 B beholderen indeholder 3 liter kogende vand.
Spænding / Strøm 230 V / 10 A
Standby forbrug 10W
Mål 45 x 15 x 15
Min. vandtryk
200 kPa (2 bar)
Maks. vandtryk
600 kPa (6 bar)

Til beholderen kan du købe en Powerswitch. Med en Powerswitch undgår du at sikringerne springer. Det kan ske hvis en Quooker tilkobles sammen med sikringsgruppe, hvor der også er en opvaskemaskine, og begge begynder at varme vand samtidig.

Quooker Classic fås i krom og rustfrit stål


Tilkøber du cubebeholderen, så har du også afkølet, filtreret vand og afkølet, filtreret vand med brus.

For at få vand med brus, trykker du en enkelt gang på grebet, du normal bruger til kogende vand, og drejer. Vil du have afkølet vand uden brus, trykker du og holder nede til grebet lyser konstant blåt før du drejer. Dermed kan du samle hele 5 slags vand i én hane.

Læs mere om Quooker CUBE