Om os

Bag om Complet VVS

Completvvs.dk blev stiftet i 2008 af Kim Falsing. Kim er uddannet VVS installatør og har derfor mange års erfaring med salg og installation af VVS-artikler.

Igennem fire generationer har familien drevet VVS virksomhed og VVS detailbutik med showroom.
Firmaets speciale har bland andet været badeværelser og salg til private husstande.

På baggrund af mange års erfaringer besluttede Kim Falsing tilbage i 2008, at etablere en online butik da han mente, at kombinationen af VVS virksomhed, fysisk butik og online butik er en god måde at servicere kunderne på.

Siden stiftelsen af CompletVVS.dk tilbage i 2008 er der sket en enorm udvikling som omfatter det visuelle udtryk, brugervenlighed samt udvalget af mere end 30.000 produkter. CompletVVS.dk er efterhånden godt velkendt og får ordre fra hele Danmark.

Virksomheden drives stadig af Kim Falsing, og sidenhen er datter Cecilie Falsing samt kompetente og faguddannet medarbejdere kommet til.

”Vores forskellige kompetencer supplerer hinanden virkelig godt. Cecilie er uddannet fra IT Universitet inden for e-business og fokusere derfor på vores markedsføringsstrategi, nye teknologier samt det grafiske udtryk.
Jeg har selv, grundet et stort kendskab og forståelse for VVS branchen mulighed for, at have det fulde overblik over vores overordnede strategi, samarbejdspartnere samt at sikre vores kunder har en let, enkel og effektiv oplevelse når de handler hos os. Mine mange års erfaringer muliggøre, at vi hurtigt kan tilpasse os tidens tendenser som i sidste ende sikre os en ledende markedsposition. Vi har specialiseret os i, at sælge vvs-artikler til fast lav pris med en kort leveringstid.”

I 2014 blev Complet VVS’s forretningskoncept udvidet med Complet Living. Når du besøger vores søster-netshop finder du derfor også et bredt sortiment af de nyeste trends til din bolig fra førende internationale og danske virksomheder, hvad enten det er et nyt spisebord, lampe eller lysestage du ønsker.

Hvorfor vælge os

Hos Complet VVS & Complet Living får du dine varer til den bedste pris og den bedste kundeservice.

I vores team arbejder vi sammen og deler vores viden, således at vi er i stand til at giver vores kunder den bedst mulige service. Som en ekstra service tilbyder vi fri fragt på alle ordre over 1000 kr. samt prismatch. Det vil sige, at skulle du finde en vare billigere et andet sted, bedes du blot oplyse hvor du har set varen og derefter sender vi et tilbud retur til dig.