Tilbage

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Vælg filtre
Dine valg
  • Nulstil filtre
  • Pris: 1 - ∞
Kategori
91
Pris
kr
kr
  • Nulstil filtre
  • Pris: 1 - ∞
Viser0af0produkter
Viser 18 ud af 18 produkter

Bosch varmepumper

Med en Bosch luft-til-luft varmepumpe får du klima- og energivenlig opvarmning af din bolig med høj energieffektivitet. Det gør en Bosch varmepumpe til et godt alternativ til de traditionelle varmekilder. Samtidig får du mulighed for intelligent styring af varmepumpen via WiFi-forbindelsen, så du altid kan overvåge og betjene den over distancen.

Alt i varme til boligen fra Bosch

Hos Completvvs.dk finder du alt i varme til boligen fra Bosch. Vi fører både gasfyr, varmepumper og varmtvandsbeholdere til el og gas fra Bosch i den sædvanlige tyske kvalitet og holdbarhed, som kendetegner alle Bosch-produkter. Samt alt nødvendigt tilbehør som f.eks. udendørs temperaturføler, WiFi-enheder til fjernbetjening og meget, meget mere.

Se vores udvalg af Bosch varmepumper

Du bør ikke beslutte dig for en varmepumpe, før du har tjekket en model fra Bosch. Vi har samlet vores udvalg af Bosch varmepumper hos Completvvs.dk her. Så kan du nemt få overblik og hurtigt bestilt én hjem.

Se vores udvalg af Bosch varmtvandsbeholdere til gasfyr

Hos Completvvs.dk finder du et nøje udvalgt sortiment af eksterne varmtvandsbeholdere til gasfyr. De kan enten monteres hængende på væggen eller stående på gulvet, så du kan udnytte pladsen i bryggerset optimalt.