Toiletter

Ifø toiletter får både som væghængte og stående, men fælles for alle er deres design og kvalitet. Ifø toiletter passer ind i de fleste hjem og går i smukt samspænd med andre Ifø produkter. Skal du bruge nyt toilet, er et Ifø toilet et sikkert valg. Hvis du ikke finder dit nye toilet blandt Iføs kan du se hele vores udvalg af toiletter her.

Vælg et toilet fra Ifö og få god kvalitet for pengene

Er du ved at renovere eller lave et nyt badeværelse, og mangler du at finde et toilet, der passer ind? Så kan du på vores hjemmeside få inspiration til, hvordan du kan træffe en klog beslutning ved at vælge et toilet fra Ifö. Vi tilbyder et stort udvalg af deres toiletter – både væghængte og stående modeller.

Et sikkert valg
Toiletterne fra Ifö findes i forskellige prisklasser, men fælles for produkterne er den gode pris, som gør Ifö til et sikkert valg. Du behøver nemlig ikke betale dyre domme for god kvalitet, og derfor er toiletterne skabt til alle slags badeværelser.

Ifö er desuden mester i at skabe innovation, der holder i fremtiden. De innovative tanker er ikke nødvendigvis storslåede, men de er nærmere praktiske – og det vil du med garanti sætte pris på både nu og i fremtiden. Innovation er derfor et spørgsmål om at skabe et badeværelse, der gør livet nemmere. Du kan for eksempel vælge et toilet fra Ifö, der er vandbesparende, så du anvender vandet optimalt – både for miljøet og din egen pengepungs skyld. Eller du kan med fordel drage nytte af Ifö Clean, som er en rengøringsvenlig glasur, der påføres alle porcelænsprodukter, så de er utroligt lette at rengøre, fordi det forhindrer kalk, smuds og slidtage i at tage fat. Mange af Ifös toiletter er endvidere udstyret med skyllefunktionen ’Fresh WC’, som gør det muligt at skabe automatisk duft ved hvert toiletskyl ved at lægge en stick ned i cisternen.

Produktserier
Vi tilbyder dig forskellige designkollektioner fra Ifö, men særligt gennemgående er serierne ’Sign’ og 'Spira', som har vundet størst indpas herhjemme. Begge serier er kendetegnet ved det tidløse og elegante design samt den rengøringsvenlige kvalitet. I serierne findes både væghængte og fritstående toiletter, så derfor bør du overveje, hvad du vil vælge både i forhold til design og rengøring. I serierne fås en skjult S-lås, som installeres, når kloakrøret går lodret ned igennem gulvet. Du kan også vælge et toilet med P-lås, som altså installeres, når spildevandet ledes vandret bagud i væggen.

Vi er klar til at hjælpe dig!
Et toilet er ikke længere bare et toilet, og derfor er der mange overvejelser forbundet med købsbeslutningen.  I vores kundeservice står vi derfor altid klar med gode råd og vejledning, så du kan træffe en beslutning, der vil passe til netop dit badeværelse og dine behov. Du skal altså ikke tøve med at kontakte os!