Hansgrohe

Hansgrohe er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og har været det siden stiftelsen i 1901. Hansgrohe produkter er sikre, stabile, bæredygtige og er udviklet til en lang levetid. Designet fra Hansgrohe er tidsløst og udmærker sig ved både at virke og være smukt - Også om 20 år. Hansgrohe laver blandt andet brusersæt med termostat, håndvaskarmaturer og køkkenarmaturer. Skal du bruge en håndvask der matcher dit nye armatur fra Hansgrohe kan du finde den her.

Køb Hansgrohe – kvalitetsprodukter du aldrig vil komme til at fortryde

Trænger du til et nyt armatur til dit køkken eller bad, bør du tage produkter fra Hansgrohe med i dine overvejelser. Hansgrohe tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter inden for både køkken- og badarmaturer samt brusesæt. Hvis du står og mangler nogle af disse ting, har vi et stort udvalg på vores hjemmeside. Uanset om du leder efter noget til din bruser, håndvask eller måske endda begge dele, så har vi med sikkerhed noget, du kan bruge.

Kvalitet frem for alt
Hansgrohe har siden 1901 været en vigtig spiller på markedet, når det kommer til armaturer til køkken og bad. Med et klassisk, flot og tidløst design kan det garanteres, at du fremover vil have produkter i dit bad og køkken, der ikke går af mode. Der er lagt stor vægt på den ekstraordinære kvalitet, og du får derfor yderst stabile og bæredygtige produkter med en lang levetid.

Bæredygtighed og miljø
Virksomheden går meget ind for bæredygtighed og har med deres vand- og energibesparelse et særligt stort fokus på miljøet. De har blandt andet udviklet Air-teknologien, hvor der gennem lufthuller trækkes luft ind, som blandes med vandet. Dette udføres for, at vandstrålerne bliver mere fyldige og bløde, og derfor gør denne teknologi, at man kan nyde et bad, uden at man behøver at have dårlig samvittighed i forhold til miljøet. Ligeledes har de en række miljøvenlige fabrikker, og alt dette medvirker til, at du som kunde kan benytte dig af Hansgrohes produkter og samtidig forblive den miljøbevidste forbruger.

Udover armaturer og brusesæt forhandler vi også et stort udvalg inden for tilbehør og reservedele. Hvis du ender med at købe produkter fra Hansgrohe, vil dette være alle pengene værd. Her får du nemlig produkter af meget høj kvalitet og i et design, der aldrig går af mode. Det er vigtigt for os, at du finder det, du leder efter, og dette gælder, uanset om det er til dit køkken eller bad. Vi sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder, så skriv endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om, eller hvis du har andre spørgsmål, vi kan hjælpe dig med at få besvaret. Som kunde hos os medfølger en række fordele, hvilket f.eks. inkluderer, at du ved køb over 1.000 kr. får fri fragt på dit køb.