Handelsbetingelser

Oversigt

1. Generelle betingelser
2. Lokal afhentning af varer
3. Fragt og Forsendelse
4. Leveringstid
5. Priser
6. Bestilling
7. Betaling
8. Modtagelse af varer
9. Fortrydelse/returnering af varer
10. Udvidet returret
11. Reklamationer
12. Garanti
13. Cookies
14. Persondatapolitik

Generelle betingelser

Al handel hos Completvvs.dk er omfattet af dansk lovgivning, heriblandt Købeloven, E-handelsloven og Forbrugeraftaleloven. Når du handler på Completvvs.dk indgås aftaler på dansk.
Du skal som kunde ved ethvert køb acceptere disse salgsbetingelser og vi råder alle vores kunder til at læse dem igennem.

Firmaoplysninger

Når du handler på Completvvs.dk handler du med:
Complet VVS A/S
Nybrovej 91, 2820 Gentofte, Danmark
Telefon: 70701500
E-mailadresse: info@completvvs.com
CVR: 78864028
Virksomhedens etableringsår: 1985
Organisationsform: Aktieselskab

Lokal afhentning af varer

”Spar på fragten – Hent selv” er en god løsning for dem, der ikke kan være hjemme når forsendelsen leveres og varen ikke kan afsættes forsvarligt.
Hos Completvvs.dk er det muligt via vort landsdækkende netværkssamarbejde, at afhente dine varer hos enten Completvvs.dk i Gentofte eller hos en autoriseret VVS installatør i vores montørnetværk. Du vælger blot "Afhentning" som leveringsform, når du afgiver din bestilling.

Oversigt over afhentningssteder finder du
her.

Åbningstider for hvert udleveringssted er forskellige og kan ses, når du går til kassen.
Du betaler et mindre gebyr for denne leveringsmetode uanset ordrens størrelse. Den dækker leveringstillæg for fragtbil, samt de administrative udgifter personalet har ved at håndtere ordren.

Afhentning hos VVS montør koster kr. 40,-.

OBS: Leveringstiden er den samme om du vælger afhentning eller Post/Fragtmand
Vores montørnetværk er selvstændige VVS virksomheder. Alle varer bestilt via Completvvs.dk sendes fra centrallager.
Du vil modtage en mail, når varen er fremme, og du kan så afhente din bestilling derefter.

Fragt og Forsendelse

Completvvs.dk:
Completvvs.dk leverer kun til postadresser i Danmark. Varerne sendes med enten fragtmand, Post Nord, GLS eller egen bil. Alle varer til levering på anden adresse end Complet VVS afhentningssteder, bliver pålagt et fragtgebyr mellem 75 og 499 kroner. Samlet køb over kr. 1.000,- leveres fragtfrit.

Der betales kun fragt for den dyreste vare og du kan altid se i varekurven, hvor meget du betaler i fragt.
I nogle tilfælde sendes din bestilling over flere omgange, hvis din ordre indeholder varer med forskellige leveringstider. Du vil dog altid kun betale for éen forsendelse. Sendes der med fragtmand, leveres der til først fremkommelige dør - bor du eksempelvis i etageejendom anses varen som leveret ved hoveddøren.

Leveringstid

Hos Completvvs.dk bestræber vi os på en hurtig levering. Vi afsender oftest varerne fra centrallagre, da dette mindsker vores udgifter og dermed også sænker vores salgspriser. På alle varer i shoppen kan du se den forventede leveringstid i hverdage regnet fra først kommende hverdag kl. 9.00. Dette er den leveringstid vi har fået oplyst af producenterne som normal ekspeditionstid.  Vi forsøger altid at levere hurtigst muligt, og har du bestilt varer med forskellige leveringstider eller fra forskellige producenter og leverandører, kan delleveringer forekomme.
Alle lagervarer leveres inden for 2 dage.

Nogle varer produceres eller bestilles først  fra udlandet efter ordreafgivelse. Derfor står der også længere leveringstid ved varen. Skulle det ske at vi ikke kan levere inden for den angivne tid, modtager du besked herom af Completvvs.dk.

Er varerne ikke modtaget inden for den angivne tid uden du er blevet informeret herom, bedes du kontakte vores kundeservice. Der ydes ingen kompensation ved forsinket og eller forkert varelevering.

Priser

Completvvs.dk tilbyder kvalitets VVS artikler til private og erhvervsdrivende. Da alle varer sendes fra centrallager og vi har minimale udgifter til håndtering af ordrer, kan vi sælge til langt under markedsprisen. Alle priser er dagspriser i danske kroner og vises altid inkl. moms.

Priserne er kun gældende for køb på Completvvs.dk. Butikker og VVS-installatører under Complet VVS har andre priser og vilkår.

Bestilling

Når du handler på Completvvs.dk skal du altid igenem følgende trin:

1. Find de varer du ønsker
Læg korrekt antal i kurven. Du kan altid se indholdet af kurven ved at klikke på ikonet i øverste højre hjørne.

2. Gå til kurven
Herfra skal du vælge leveringsmetode og godkende vores handelsbetingelser inden du kan komme videre.

3. Indtast personlige oplysninger
Her indtaster du fakturingadresse. Hvis du har valgt at få varerne tilsendt er det også hertil vi sender. Er leveringsadressen en anden, skal du også anføre det her.

4. Bekræft at oplysningerne er korrekte
Her får du en oversigt over varer i kurven samt de oplysninger du har indtastet.

5. Bekræft og gå til betaling
Du vil nu blive bragt til betalingsmodulet. Når betaling er udført vil du modtage en kvittering på mail for at ordren er modtaget.
Vi sender som standard ikke en fysisk kvittering. Ønsker du at modtage denne, kontakt venligst kundeservice.
Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en e-mail til info@completvvs.com.

Betaling

Vi modtager følgende betalingskort:
Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron og JCB. Du har også mulighed for at betale dine køb ved at anvende App'en MobilePay

Alle betalingsgebyrer dækkes af Completvvs.dk, og du betaler således kun for de varer du bestiller.

Når du handler hos os, anvender du altid kun dit kortnummer og kortets udløbsdato. Du bliver således aldrig bedt om at oplyse din personlige PIN-kode.

Når du anvender dit kort på nettet og dermed ikke anvender din PIN-kode, er du sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt, da vi benytter SSL (Secure Socket Layer) i vores betalingssystem.

Det er sikker at handle med kort på Completvvs.dk, da alt betalingsdata overførers via en sikker SSL-forbindelse. Det er kun NETS (tidligere PBS), der kan læse dem. Hverken Completvvs.dk eller andre har mulighed for at læse dine betalingsdata og vi hverken registrerer eller gemmer kort- eller kontooplysninger.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Completvvs.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Modtagelse af varer

Ved modtagelse af dine varer er det vigtigt at du kontrollerer, at ordren er komplet og ikke har lidt nogen overlast i forbindelse med transporten. Finder du at varen er blevet beskadiget under transporten skal Completvvs.dk underrettes hurtigst muligt. Anmeldelse af transportskade skal ske hurtigst muligt og skal altid meldes skriftligt på mail til info@completvvs.dk.

Fortrydelse/returnering af varer

Completvvs.dk yder 14 dages returret fra den dag du modtager varerne.

Følgende betingelser gør sig gældende ved fortrydelse af køb:

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail info@completvvs.com eller telefon 70701600.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Der må ikke være klistret tape eller skrevet direkte på emballagen, da denne ofte indeholder oplysninger om varen og derfor repræsenterer en del af varens værdi.

OBS: For at vi kan se hvilken ordre, der returneres, bedes du udskrive og vedlægge kopi af nedenstående fortrydelsesformula. Kan vi ikke se hvem der har returneret en vare, kan vi heller ikke refundere købesummen. Når vi har modtaget varen modtager du besked herom og får videre besked om forløbet fra vores kundeservice.

Returadressen er:

Complet VVS
Nybrovej 91
2820 Gentofte

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på
ovenstående adresse i vores åbningstid.

Varens stand, når den sendes retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Så snart Completvvs.dk har modtaget varen og har kontrolleret at returbetingelserne er opfyldt, vi du få dette bekræftet via mail.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg ydes der ikke returret på.
Tilknyttet fil: Fortrydelsesformular (288 kB)

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Udvidet returret

Du har hos Completvvs.dk mulighed for at udvide din returret fra 14 til 60 dage mod et gebyr.
Gør du brug af din fortrydelsesret inden for de første 14 dage, refunderer vi den fulde købesum inklusive gebyret for udvidet returret samt fragtomkostningerne.

Gør du brug af din fortrydelsesret 15 til 60 dage efter modtagelsen, refunderer vi beløbet svarende til varens pris.

Reklamationer

Alle varer handlet hos Completvvs.dk er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, ulovlig installation, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Reklamationer skal stiles til vores kundeservice enten på mail eller telefon inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

I visse tilfælde har vi behov for at få varen ind til kontrol. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger ved at sende varen retur.

Varen sendes til:

Completvvs.dk
Nybrovej 91
2820 Gentofte
Att: Reklamation

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller følgesedlen.

Garanti

Hos Completvvs.dk sælger vi kun kvalitetsprodukter fra førende producenter. Dette betyder også at der for en lang række af varerne på vores webshop ydes produktgaranti ud over købelovens 24 måneders reklamationsret.

En produktgaranti betyder at det er selve producenten, der yder garantien og derfor også i sidste ende er ansvarlig for ombytning eller reparation af varen. Ofte går dette dog igennem forhandleren af produktet. Du er derfor altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis din vare er omfattet af garantien. For yderligere detaljer omkring produktgaranti, henviser vi direkte til producenten.

Cookies

Når du besøger Completvvs.dk. anvender vi cookies til at registrere, hvad vores kunder ser på i webshoppen, hvorfra de kommer fra, samt til at måle trafikken på webshoppen. Vi benytter disse oplysninger til at forbedre vores webshop, tilpasse vores vareudbud og øge vores service.

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies. Benyt din browsers hjælpefunktion for at få flere oplysninger.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på Completvvs.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Complet VVS A/S  og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Complet VVS A/S  giver kun adgang til et begrænset antal ansatte som arbejder og er godkendt til at håndtere disse oplysninger, der registreres om dig:
Den dataansvarlige på Completvvs.dk er Webmaster Anders Tell.
Vi opbevarer ikke og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Der videregives ikke oplysninger til tredjepart uden din accept.
Når du handler hos Completvvvs.dk vil du kunne modtage nyhedsbreve som er relateret til de produkter du tidligere har købt eller hvis du har deltaget i en af vores konkurrencer.
Du kan læse yderligere om vores privatlivspolitik her

Som registreret hos Complet VVS A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Complet VVS A/S  via e-mail info@completvvs.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice, enten telefonisk eller på info@completvvs.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr