TrustpilotEmærkefragt og levering
TrustpilotEmærkefragt og levering

Fragt og leveringFragt og Forsendelse

Completvvs.dk leverer kun til postadresser i Danmark. Varerne sendes med enten fragtmand, Post Nord, GLS eller egen bil. Alle varer til levering bliver pålagt et fragtgebyr mellem 49 og 499 kroner.

Der betales kun fragt for den dyreste vare og du kan altid se i varekurven, hvor meget du betaler i fragt.

Samlet køb over kr. 1.000,- leveres fragtfrit.


I nogle tilfælde sendes din bestilling over flere omgange, hvis din ordre indeholder varer med forskellige leveringstider. Du vil dog altid kun betale for én forsendelse.

Afhent din vare

Du kan også vælge at afhente din bestilling hos os eller en af vores VVS-montørpartnere.
Levering her vil blive pålagt et gebyr på uanset ordrestørrelse.


Vær dog opmærksom på at varerne sendes fra centrallager og ikke kan afhentes umiddelbart efter bestilling. Leveringstiden er den samme som hvis du bestiller din ordre til levering til hjemadressen.


Om Completvvs.dk

Completvvs.dk har åbent når du har tid og du kan finde tusindvis af varer indenfor VVS artikler fra alle førende mærker samt designermøbler der er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Completvvs.dk finder bl.a. toiletter, håndvaskarmaturer og badekar til badeværelset og køkkenarmaturer og vaske. Du er også velkommen til at besøge vores søsterside Complet Living hvor du kan finde alt til dit hjem fra danske og internationale brands, hvad enten det er et nyt spisebord, lampe, et opbevaringsmøbel eller små detaljer til rummet.

Hos Complet VVS er du sikret en god service. Hurtig levering er standard hos os og vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Showroom

Mandag:
10.00 – 17.00

Tirsdag:
10.00 – 17.00

Onsdag:
10.00 – 17.00

Torsdag:
10.00 – 17.00

Fredag:
10.00 – 17.00

Lørdag:
10.00 – 14.00


Complet VVS A/S  |  Nybrovej 91  |  2820 Gentofte  |  Tlf: 70 70 15 00  |  info@completvvs.dk  |  CVR: 78864028
0