El-vandvarmere

El-vandvarmere

El-vandvarmere til ethvert formål. Hvad enten du skal have varmt vand i køkken, bad eller hele huset, har vi størrelsen, der matcher dine behov. Skal du have en vandvarmer, der holder i mange år frem, finder du her de bedste el-vandvarmere på markedet.

Det er relativt dyrt at varme dit vand op udelukkende med el. Nogle gange er der dog ikke mange andre alternativer, og derfor har vi naturligvis også et godt og bredt udvalg af el-vandvarmere. Vi tilbyder el-vandvarmere i højeste kvalitet, som holder i mange år, og du finder en passende model, uanset om du ønsker at varme vandet op i køkkenet, badet eller hele boligen.

Om Completvvs.dk

Completvvs.dk har åbent når du har tid og du kan finde tusindvis af varer indenfor VVS artikler fra alle førende mærker samt designermøbler der er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Completvvs.dk finder bl.a. toiletter, håndvaskarmaturer og badekar til badeværelset og køkkenarmaturer og vaske. Du er også velkommen til at besøge vores søsterside Complet Living hvor du kan finde alt til dit hjem fra danske og internationale brands, hvad enten det er et nyt spisebord, lampe, et opbevaringsmøbel eller små detaljer til rummet.

Hos Complet VVS er du sikret en god service. Hurtig levering er standard hos os og vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Showroom

Mandag:
10.00 – 17.00

Tirsdag:
10.00 – 17.00

Onsdag:
10.00 – 17.00

Torsdag:
10.00 – 17.00

Fredag:
10.00 – 17.00

Complet VVS A/S   |  Nybrovej 91  |   2820 Gentofte   |   Tlf.: 70 70 15 00   |   info@completvvs.dk
0