Toiletter
Mærker

Toiletter

Duravit toiletter fås både i væghængte og gulvstående modeller. Flere af modellerne af designet af det franske designikon Philip Starck, som Duravit har har samarbejdet med i over tyve år. Vi har et enormt udvalg af både Duravit og toiletter.

Duravit Starck 2 hængeskål
Varenummer: 613261000
Produktnummer: 253359
Vejl. pris DKK 6.625,00
DKK 4.280,00
  

Spar DKK 2.345,00
Info / Køb
Duravit Sensowash Starck 3 væghængt toiletskål
Varenummer: 613280000
Produktnummer: 222659
Vejl. pris DKK 4.875,00
DKK 3.093,00
  

Spar DKK 1.782,00
Info / Køb

Få styr på dit badeværelse med et toilet fra Duravit

Er det tid til at renovere eller bare opgradere badeværelset? Så vil du med garanti være godt stillet med toiletterne fra Duravit. Duravit er et tysk sanitetsfirma fra 1817, der blandt andet er kendt for deres udstyr til badeværelset. Firmaet har i flere omgange samarbejdet med kendte designere – heriblandt franskmanden Philippe Starck, som er særligt kendt for sit design. På vores hjemmeside finder du et bredt udvalg af modeller, og der vil helt sikkert være noget, der falder i din smag.

Noget for enhver smag
Hvad end du er til væghængte eller gulvstående toiletter, kan Duravit tilbyde dig et toilet, der passer til dine designmæssige og funktionelle behov. Toiletterne fås i et væld af forskellige geometriske former. Ønsker du et toilet, der er firkantet, rundt eller noget helt tredje, så kan Duravit helt sikkert hjælpe dig med det. Toiletterne fås i forskellige prisklasser, men den gode kvalitet er gennemgående. Toiletterne passer altså ind på ethvert badeværelse – uanset om du er på udkig efter en billig, men god løsning, eller ønsker at pifte dit toilet op med lidt ekstra detaljer og et unikt design.

Et moderne valg
Toilettet betyder meget mere for et badeværelse, end man lige skulle tro. Det er altså ikke kun den praktiske funktion, der bør overvejes, når det kommer til valget af et nyt toilet. Det er essentielt at vælge et toilet, der kan være med til at løfte rummet, så rummet får det udtryk, du ønsker. Duravit tilbyder moderne toiletter til dit badeværelse, men modellerne er samtidig også tidløse med det enkle, hvide design. Toiletterne er altså en langtidsholdbar løsning, uden at du skal gå på kompromis med det stilfulde udtryk.  

Derfor skal du købe dit toilet hos os
Ønsker du et kvalitetstoilet til gode priser, skal du ikke tøve med at handle hos os. Med et sortiment på mere end 30.000 varer er vi klar til at hjælpe dig med at finde det toilet, der passer ind på lige nøjagtigt dit badeværelse. Vi tilbyder desuden fri fragt på ordrer over 1.000 kr., så hvis du vælger et toilet fra Duravit hos os, kan du få dit toilet leveret billigt og sikkert til dit hjem. Med andre ord: Vi brænder for at gøre dit køb til en succes! Derfor skal du endelig tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål eller overvejelser vedrørende toiletterne.
Om Completvvs.dk

Completvvs.dk har åbent når du har tid og du kan finde tusindvis af varer indenfor VVS artikler fra alle førende mærker samt designermøbler der er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Completvvs.dk finder bl.a. toiletter, håndvaskarmaturer og badekar til badeværelset og køkkenarmaturer og vaske. Du er også velkommen til at besøge vores søsterside Complet Living hvor du kan finde alt til dit hjem fra danske og internationale brands, hvad enten det er et nyt spisebord, lampe, et opbevaringsmøbel eller små detaljer til rummet.

Hos Complet VVS er du sikret en god service. Hurtig levering er standard hos os og vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Showroom

Mandag:
10.00 – 17.00

Tirsdag:
10.00 – 17.00

Onsdag:
10.00 – 17.00

Torsdag:
10.00 – 17.00

Fredag:
10.00 – 17.00

Lørdag:
10.00 - 14.00

Complet VVS A/S   |  Nybrovej 91  |   2820 Gentofte   |   Tlf.: 70 70 15 00   |   info@completvvs.dk
0