Urban YOU-serie

Urban YOU fra Dansani er en enkelt og stringent baderumsserie med rene linjer og komfort, hvor god kvalitet og perfekt finish følger funktionen. Det er en moderne møbelserie med en enkel opbygning af baderumsmoduler, som kan sammensætte efter dit baderums form og stil. Serien indeholder møbler, spejle, vaske og tilbehør, der samlet skaber et unikt og enkelt baderum.

Urban YOU - modulært og minimalistisk

Urban YOU fra Dansani er en af de tre serier fra Dansani YOU, hvor det personlige baderum er i centrum. Det nye Dansani YOU er designet til at tilpasse sig dig og dit liv – altså ikke omvendt. Derfor er det designmæssige i udgangspunkt. Dansani har gjort det nemt for dig at skabe dit helt eget udtryk, uden at du behøver at bekymre dig om funktion og håndværksmæssig kvalitet.

Med Urban YOU kan du skræddersy et flot og funktionelt badeværelse med udgangspunkt i din hverdag og den du er.

Baderumsserien består af vaskeskab, håndvaske, bordplader og skabe, samt tilbehør som greb, belysning, spejle og spejlskabe m.m. Stilen er enkelt med en skandinavisk farveskala i sort, hvid, træ og grøn med metaller i sort, krom og messing, samt hvid. Linjer, farver og form er grafiske med kontraster og enkle muligheder.

Skab et overblik over Urban YOU-serien. Download oversigt og se nærmere på eksempelvis vaskeskabets størrelser og hvilke håndvaske, der passer til.


Dansani Urban YOU Oversigt


Kvalitetsdesign i al sin enkelhed


Dansani Urban YOU Oversigt

"Enkelhed har altid tiltalt mig. Når jeg kommer hjem, kan jeg godt lide at læne mig tilbage og ikke bekymre mig om unødvendige ting. Det er derfor, kvalitetsmaterialer, funktionelt design, rene linjer, sorte, hvide og naturlige, varme toner giver mening for mig. De tillader mig at være mig selv." - Alexander, Urban YOU