Vaskeskab

Classic YOU vaskeskab / underskab til Dansani håndvaske er designet med et klassisk og elegant look, hvor udnyttelse af plads og komfort er i højsæde. Vaskeskab fås i forskellige dybder og breder, hvor af der kan vælges imellem skuffer og låger. Vaskeskabets korpus fås i tre farver med en front i mat hvid med en ramme eller uden en ramme. Til skab kan tilkøbes lys, El-stik og greb, samt ben.  

Vaskeskab med klassiske detaljer og et elegant design

Vaskeskab / underskab fra møbelserien Classic YOU fås med natur eg, brun eg og mat hvid. Fronterne fås i mat hvid med eller uden en klassisk ramme. Du kan vælge at få skufferne med EL-stik og lys, samt underlys. Til vaskeskab med låger kan du tilføje underlys på skabet bund. Det giver en hyggelig stemning på badeværelset og gør det nemmere at se, når det overordnet lys ikke er tændt.

Vaskeskab til et hvert badeværelse


Vaskeskab fås til små og small badeværelser, hvor pladsen er trang. Her kan du vælge imellem dybder på 27 cm til 45 cm inkl. håndvask. Bredderne på vaskskab fås i 40, 50, 60, 80, 100 og 120 cm.

Dansani Classic YOU har ligeledes et stort udvalg af vaske, som passer til deres vaskeskab. Håndvaskene er i forskellige typer af design og materialer – alt fra klassisk porcelænsvask til vaskefad med bordplade i Solid Surface. Se udvalget af håndvaske her: Håndvaske til Classic YOU


Dansani classic YOU Oversigt