Dansani

Dansani har eksisteret siden 1983, hvor de begyndte at producere baderumsmøbler på blot 14 m2. I dag beskæftiger Dansani over 200 medarbejdere og er veletableret som en kvalitets- og designbevidst producent, hvor der ikke bliver gået på kompromis. Vi har et bredt udvalg af Dansanis lækre produkter, herunder bl.a. deres baderumsmøbelpakker

Skab et lækkert badeværelse med produkter fra Dansani

Ønsker du at pifte dit badeværelse lidt op eller trænger det til at blive renoveret? Så kan du her på vores hjemmeside finde en masse inspiration til, hvordan du kan skabe et unikt badeværelse med lækre badeværelsesmøbler og tilbehør fra Dansani. Dansani er en dansk virksomhed, der tager udgangspunkt i dansk design og håndværk.

Funktion og kvalitet
Foruden det store fokus på design, får du med badeværelsesmøbler fra Dansani også en oplevelse af funktionalitet og kvalitet. Dansani går ikke på kompromis med disse kvaliteter, blot fordi designet er i høj kurs, og derfor vil du med garanti få et produkt, der passer til formålet og samtidig er langtidsholdbart. Så hvad end du har brug for et badeværelsesmøbel, der passer til en børnefamilie, et ældre ægtepar eller noget helt tredje, så kan du finde noget, der passer lige netop til dit badeværelse.

Produktserier
Vi kan tilbyde en bred vifte af produkter fra Dansani – hvad enten det skal være baderumsmøbler eller tilbehør. Inden for baderumsmøbler forhandler vi forskellige serier, der passer til forskellige badeværelser:

• I serien ”Mido” kan du lade dig inspirere af vores store udvalg af møbelsæt, der er særligt velegnet til mindre badeværelser.

• I serien ”Luna” er der fokus på individuelle præferencer og frihed i forhold til de mange kombinationsmuligheder, som produkterne tilbyder.

• I serien ”Special Collection” er det enkelheden og funktionaliteten i det integrerede greb, der går igen for produkterne.

• I serien ”Zaro” er produkterne kendetegnet ved at have grebsløse fronter, og samtidig er særligt materialet i højsædet, så produkterne bidrager til enkelthed og skaber et eksklusivt og stilet look. Til skabe og skuffer kan du blandt andet vælge mellem både en træ-, matlakeret eller gummi-overflade. Serien består af både lamper, opbevaringsskabe, spejle, underskabe og vaske, og derfor vil du med sikkerhed opnå et gennemført resultat.

• Serien ”Calidris” er en klassisk og eksklusiv baderumsserie, hvor der er lagt vægt på smukt design og funktionelle indretningsmuligheder. Serien fås i smukke klassiske farver bl.a. lys eg og hvid og i trendfarver som Soft Rose, Grey Stone og breezy blue. Alle farverne fås i en mat eller højglas. Skabene kan have greb eller med en push-open funktion. Til Caldris kan du vælge imellem en klassisk porcelæn håndvask eller en Shape håndvask. En shape håndvask kan tilpasses i mål og fås i fire nuancer fra mørk til lys. Se hele den smukke kollektion her Calidris.

Serierne kan nemt kombineres med andre produkter fra Dansani, og derfor har du altså mulighed for at få et badeværelse, der opfylder lige nøjagtig dine ønsker.  

Få en god handel hos os
Vælger du at købe dine badeværelsesmøbler og tilbehør hos os, kan vi garantere dig en god handel. Vi står klar med råd og vejledning, så du får taget en beslutning, der er den helt rigtige for dig. Vi har mange tilfredse kunder, og derfor ligger vi også i top på Trustpilot. Vi håber at kunne give den samme gode service videre til dig!