Skab dit drømmekøkken med Damixa - Lige nu er der skarpe priser på alt til køkkenet

Skab dit drømmekøkken med Damixa - Lige nu er der skarpe priser på alt til køkkenet

Sæbedispensere til køkken

Hvis du er træt af at have en flaske med flydende håndsæbe stående og stritte på køkkenbordet ved siden af vasken, så er en bordmonteret sæbedispenser lige noget for dig. Med en sæbedispenser til køkkenvasken skaber du et lækkert, stilrent look og slipper for at købe en masse engangsflasker til flydende håndsæbe, der hverken er særligt kønne eller skånsomme mod miljøet.

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Farve
    91
    + Se flere
    Producent
    91
    + Se flere
      Viser48af63produkter
      Viser 48 ud af 63 produkter
      Vis flere produkter
      • 1

        Hvor meget sæbe kan der typisk være i en sæbedispenser?

        Den mest almindelige volumen på din sæbedispenser til køkkenvasken er 500 ml., altså en halv liter. Det smarte er selvfølgelig, at selve beholderen er gemt væk under bordpladen, så den mellemstore sæbedispenser ikke optager plads ved siden af køkkenvasken.

      • 2

        Hvad er et forlokket hanehul?

        Hanehullet i din køkkenvask er det hul, hvori du monterer dit køkkenarmatur. Så langt så godt. Men ind imellem kan du også støde på udtrykket ”forlokket hanehul” – og hvad vil det så sige? Et forlokket hanehul er sådan set bare et forboret hanehul. Det vil sige, at der er gjort klar til hullet; det er forskåret, men ikke stanset ud. Du kan derfor selv vælge, om du vil bruge det eller ej. Du kan f.eks. placere din fastmonterede sæbedispenser i et sådant forlokket hanehul.