Calidris Serie

Calidris er en klassisk baderumsserie, hvor design, kvalitet og funktion går hånd-i-hånd. Det er én eksklusiv møbel-serie med utallige indretningsmuligheder og løsninger til alle baderum – store som små. Serien indeholder møbler, spejle, vaske og en lang række af accessories og tilbehør, der samlet skaber smukke baderum. Der er tænkt på dig og dine behov.

Calidris møbel serie

Se hele Dansani Calidris katalog og download


Dansani Calidris katalog


Dansani Calidris badeværelsesmøbler er for livsnyderen, der gerne vil forkæle sig selv med kompromisløs kvalitet. Serien er designet med de bedste naturmaterialer og ud fra én enkel tanke: Skabelsen af en komplet serie af møbler, som gør det muligt at indrette sig funktionelt og stilfuldt uanset rummets størrelse og form.

Grundformen i Calidris er kvadratisk 20x20 cm. Ud fra dette princip udfolder serien sig i en lang række elementer. Designudtrykket er ens i alle møblerne, men de fås i flere forskellige dybder, bredder og højder.
Linjerne er elegante og nemt tilpasset til lige præcis den løsning du ønsker. Calidris har et stort udvalg af ekstra skabe, matchende spejleog forskellige former for belysning. Hele serien gør det både nemt og sjovt at indrette dit badeværelse uanset størrelse og opbygning