Brus

Brugervenlige bruseløsninger i stilrent design og gennemført kvalitet med funktionelle detaljer.
Med Dansani brusedøre og vægge får du det hele på én gang.

Dansani brus - design med omtanke & brugervenlighed

Dansani bruseløsninger er stilrent design med gennemført kvalitet og funktionelle detaljer.

Alle bruseløsninger er skabt med udgangspunkt i at gøre hverdagen nemmere og smukkere for det blotte øje. Der er lagt vægt på fleksibilitet, der gør det muligt at lave en god løsning til  netop dit badeværelse.

Dansani Match, Air & brusekabiner - åbn op for funktionalitet
Dansani har to forskellige bruseserie og brusekabiner. Match serien, der er en bruseløsning af høj kvalitet, moderne design og tanke på dine behov. Serien består af syv grundmodeller som kan kombineres på utallige måder fx et brusehjørne med tobuede svingdøre der tager mindre plads.

Dansani Air brus er en mere eksklusiv serie, som er designet med maksimal minimalisme. Alt er diskrete og smukt udført i et luftigt og minimalistisk designudtryk med et væld af indretningsmuligheder i alle baderum – uanset stil og størrelse.
Der er kredset for alle detaljerne for at skabe en brugeroplevelse ud over det sædvanlige.

Dansanis brusekabiner er designet ud fra de samme tanker som resten af Dansani produkter. Brusekabinerne er enkle og brugervenlige med et formsprog, der er kendetegnet for dansk design.

Materialerne er af høj kvalitet og nemme at rengøre. Selve konstruktionen er robust uden at gå på kompromis med det lette udtryk og de rene linjer. Hængsler, tætningslister og glas er udført i en kvalitet, der gør både montering og daglig brug så nemt som muligt.

Få en god handel hos os
Vælger du at købe dine badeværelsesmøbler og tilbehør hos os, kan vi garantere dig en god handel. Vi står klar med råd og vejledning, så du får taget en beslutning, der er den helt rigtige for dig. Vi har mange tilfredse kunder, og derfor ligger vi også i top på Trustpilot. Vi håber at kunne give den samme gode service videre til dig!
Dansani2018
tilbehør til brusevægge og døreLige brusedørebrusekabineLige brusedøreLige brusedørebade tilbehør
Om Completvvs.dk

Completvvs.dk har åbent når du har tid og du kan finde tusindvis af varer indenfor VVS artikler fra alle førende mærker samt designermøbler der er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Completvvs.dk finder bl.a. toiletter, håndvaskarmaturer og badekar til badeværelset og køkkenarmaturer og vaske. Du er også velkommen til at besøge vores søsterside Complet Living hvor du kan finde alt til dit hjem fra danske og internationale brands, hvad enten det er et nyt spisebord, lampe, et opbevaringsmøbel eller små detaljer til rummet.

Hos Complet VVS er du sikret en god service. Hurtig levering er standard hos os og vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Showroom

Mandag:
10.00 – 17.00

Tirsdag:
10.00 – 17.00

Onsdag:
10.00 – 17.00

Torsdag:
10.00 – 17.00

Fredag:
10.00 – 17.00

Lørdag:
10.00 - 14.00

Complet VVS A/S   |  Nybrovej 91  |   2820 Gentofte   |   Tlf.: 70 70 15 00   |   info@completvvs.dk
0