Varme og klima

Med de stigende energipriser bliver det mere og mere væsentligt at holde varmekilderne i huset opdateret med de nyeste teknologier, da investeringen i nye varmekilder ofte vil tjene sig ind på besparede energiudgifter. Til glæde for både din pengepung og miljøet.

Varme

Hos Completvvs.dk finder du alt i varme til boligen. Vi har et bredt udvalg af alt lige fra udstyr til fjernvarme over gasvarme til varmtvandsbeholdere.
Du finder produkter i højeste kvalitet og til skarpe priser, da vi kender vores kunders behov for netop denne kombination.
Varme- og energimarkedet udvikler sig konstant og hele tiden, og det gælder om at følge med, hvis du vil være opdateret med de nyeste, bedste og billigste varmekilder i hjemmet.
Vi anbefaler altid, at du spørger vores kundeservice eller snakker med din lokale VVS- og energimontør, hvis du er i tvivl om valg af varmekilder til netop dit hjem. Her på siden kan du læse mere om fordelene ved at investere i nye, bedre og mere energivenlige varmekilder samt om vores udvalg af produkter og producenter.

Derfor bør du investere i opdaterede varmekilder
Der findes flere rationelle grunde til at gennemgå din bolig og kigge på mulighederne for at opdatere dine varmekilder. Først og fremmest vil investeringen i nye og moderne kilder til varme være meget mere energibesparende end dine nuværende, og dermed kan du spare mange penge på vand- og varmeregningen. Det koster lidt at udskifte dele af eller hele husets varme, men det er hurtigt tjent hjem hen over en mindre årrække. Tiden, det tager at tjene sig hjem igen for nye varmekilder, afhænger naturligvis af dit energiforbrug og ikke mindst hvilke energikilder, du anvender.
Ud over at gøre noget godt for din egen pengepung, så vil en investering i ny varme også skåne miljøet i langt højere grad. Du kan være med til at tage et ansvar for at passe på vores fælles jordklode ved at benytte dig af miljøvenlige varmekilder, som er mere skånsomme over for klimaet.

Det tilbyder vi inden for varme
Du finder en lang række produkter og produktkategorier i vores sortiment inden for varme. Hvad enten du har brug for en ny varmtvandsbeholder, en flot gaspejs eller måske blot nogle nye og forbedrede radiatortermostater, så finder du det hos Completvvs.dk.

Vores produktgrupper i varme er som følger:
Fjernvarme, Gasfyr, Gulvvarme, Oliefyr og reservedele, Radiatortermostater, Varmtvandsbeholder, Raditorer, Varmepumper, Bio ovne, Cirkulationspumper, Gaspejse, Hydrofor.

Vi forhandler de førende producenter på området
Vi kender til vigtigheden af høj kvaltiet kombineret med konkurrencedygtige priser. Derfor har vi valgt at samarbejde med nogle af de bedste, mest innovative og mest førende producenter på markedet inden for varme og energi.
Vores samarbejde med mange forskellige producenter gør det muligt for os at kunne tilbyde dig et stort og bredt udvalg af produkter, så du altid kan finde lige præcis det, du står og mangler til dit hjem.

Du finder produkter inden for varme fra følgende producenter hos Completvvs.dk:
Danfoss, Metro, Termix, Baxi, Bosch, Milton, Vaillant, Altech, Roth, Uponor, Wavin, TA, Purmo, Rio, Riello, Grundfos, Roth Vortex, Smedegård, og Living Flames.

Har du brug for hjælp?
Hvis du mangler hjælp eller rådgivning, så kontakt os endelig på telefon eller mail. Vores kundeservice er altid klar til at svare på dine spørgsmål vedrørende valg af producent eller produkter til din varme og energi i hjemmet.