Unidrain

Unidrain har specialiseret sig i gulvafløb til brusenicher og har et stort udvalg af produkter hertil. Herunder kan du se vores udvalg af Unidrain gulvafløb med alt lige fra enkelte dele såsom riste og rammer til komplette løsninger. Så hvad enten du bare skal udskifte en enkelt del eller udskifte hele gulvafløbet kan vi tilbyde det meste.

Specialisering i gulvafløb

Unidrain har specialiseret sig i gulvafløb til brusenicher og har et stort udvalg af produkter hertil. På siden her kan du se vores udvalg af Unidrain gulvafløb med alt lige fra enkelte dele såsom riste og rammer til komplette løsninger. Hvad enten du bare skal udskifte en enkelt del eller udskifte hele gulvafløbet kan vi tilbyde det meste. Unidrain skiller sig ud fra andre producenter af gulvafløb og afløbsrender på grund af deres gode kvalitet og deres enkle, men utrolig flotte design, og ikke mindst den patenterede flange på afløbsarmaturet. Det flotte design er altså i højsæde når man vælger gulvafløb fra Unidrain og ofte vælger man netop disse afløb i forbindelse med etablering af nye og moderne badeværelser. En afløbsrist fra Unidrain kan derudover fås  i mange forskellige varianter og former, således at du har mulighed for at vælge lige den rist til dit badeværelse som matcher dine ønsker og behov. Unidrain fremstiller både aflange afløbsrender og riste, som kan lægges lige op ad brusevæggen og trekantede afløbsrender som kan lægges helt ind i hjørnet af din bruseniche. Både de aflange afløbsriste og hjørne afløbsristene fra Unidrain har den fordel at begge løsninger medfører at afløbsrenden er fjernet fra midten af brusegulvet, hvilket giver et meget pænere look og samtidig giver en mere behagelig følelse når du er i bad.

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af Unidrain produkter, såsom udløbshuse, rammer, gulvafløb, riste, sæbehylder og afløbsriste til badeværelset og brusekabinen. Alle de Unidrain afløbsrender som du finder her på siden er unikke i både design og funktion. Mulighederne er mange når man vælger Unidrain og der findes et væld af forskellige typer af afløbsrender, riste og gulvafløb i mange størrelser, designs og former. Hos CompletVVS ved vi at alle badeværelser er forskellige og alle vores kunder har forskellige drømme og ønsker når det kommer til indretningen af deres badeværelse, og i særdeleshed deres bruseniche. Du har derfor rig mulighed for at finde et Unidrain gulvafløb hos CompletVVS som passer lige netop til dine behov og ønsker og du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til hvilket Unidrain afløb der ville kunne være det rigtige for dig.

Afløbsrender, riste og gulvafløb
Udover at Unidrain laver nogle af de flotteste og bedste afløbsrender og udløbshuse rent designmæssigt på markedet, er Unidrain også kendt for at lave de bedste rendesystemer på det danske marked. Afløbsrender, riste og gulvafløb til badeværelset fra Unidrain er bredt anerkendt for at være de mest holdbare produkter på ikke bare det danske marked, men også på verdensplan. Kvaliteten er nemlig i højsæde og man har fra Unidrain’s side fokuseret markant på at bruge materialer som er de stærkeste rent holdbarhedsmæssig. Det der gør gulvafløb, sæbehylder, riste og afløbsrender fra Unidrain så stilrene og flotte er at alle deres produkter er kendetegnet ved at være placeret ude i siden af brusenichen eller brusekabinen. Denne løsning gør at selve din bruseniche både ser pænere ud, men også at man ikke står og træder oven i risten imens man er i bad, hvilket til tider ellers kan være et irritationsmoment for mange mennesker.