Vink farvel til kolde fødder om morgenen - Heatcom er løsningen til dig

Vink farvel til kolde fødder om morgenen - Heatcom er løsningen til dig

Linjeafløb

Linjeafløbet har navn efter sin form – det vil sige, at der er tale om et aflangt, rektangulært afløb, der kan løbe som en linje langs bagvæggen i din bruseniche. Det fremstår på en og samme tid diskret og elegant og er kendetegnet ved en høj brugervenlighed.

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Type
    91
    + Se flere
    Serie
    91
    + Se flere
    Placering
    91
    Farve
    91
    + Se flere
    Overflade
    91
    Udløbsretning
    91
    Diameter (mm)
    91
    Længde (mm)
    mm
    mm
    Højde (mm)
    mm
    mm
    Producent
    91
      Viser48af508produkter
      Viser 48 ud af 508 produkter
      Vis flere produkter

      3 fordele ved linjeafløb

      Montering uden flisebrud

      Det rektangulære linjeafløb kan placeres direkte op ad væggen i din bruseniche, hvilket betyder, at du ikke skal irriteres over at skulle bryde dine store, flotte baderumsfliser op for at få afløbet passet ind.

      Fleksibel placering

      Du behøver dog ikke placere dit linjeafløb op mod bagvæggen, men kan frit montere det enten op mod væggen til højre eller venstre – eller fritliggende lige hvor du vil have det.

      Elegant design

      Et linjeafløb er med sine rene linjer og enkle design med til at give din bruseniche et touch af elegance og luksus, som vil løfte dit badeværelsesudtryk til nye æstetiske højder.

      • 1

        Hvor meget fald skal der være mod gulvafløb?

        Ifølge bygningsreglementet skal vand i vådrum ledes hen til et gulvafløb ved hjælp af fald i gulvet. I badeværelser i almindelige husstande skal faldet normalt være på ca. 1 %, dog mindst 2 % under badekar og andet fast inventar. Hvis der er tale om større vådrum, kan man nøjes med et fald på ca. 0,5 % i de dele af rummet, som ikke udsættes for vandpåvirkning så ofte.

      • 2

        Må jeg selv montere mit linjeafløb?

        Så længe du ikke skal etablere et nyt gulvafløb eller flytte det eksisterende, må du gerne selv montere dit afløb – det gælder både linjeafløb og alle andre slags afløb. Vil du derimod lave helt om på badeværelsets indretning og har brug for i den forbindelse at etablere afløb et nyt sted, skal du have en autoriseret VVS-installatør til at gøre det.