Strømberg

Strømberg er mere en bare en mærkevare - Det er et varemærke for innovation i design og udvikling i funktionalitet. Strømberg er særligt kendt for deres badekar og håndklædetørrere, men har også et bredt udvalg af brusevægge og bruseafskærmninger.

Tid til fornyelse af badeværelset? Køb produkter fra Strømberg

Badeværelset er et af de rum i hjemmet, der er kendt for at være sværest at forny. Ikke alene kræver det en masse tid, men det kræver også en god portion penge. Det kan være enormt omfattende, når man først er begyndt, men på vores hjemmeside finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Strømberg, der kan give inspiration til dit kommende badeværelse. Vi forhandler blandt andet badekar, bruseafskærmninger, håndklædetørrere, baderumsmøbler samt spejle.

Mere end bare mærkevarer
I sine produkter har Strømberg lagt vægt på mange ting. Med disse produkter får du mere end bare mærkevarer, da der både er fokus på innovation i design og udvikling i funktionalitet. Strømberg er særligt kendt for sine badekar og håndklædetørrere, men har blandt andet også et bredt udvalg af brusevægge og bruseafskærmninger.

Varerne vi forhandler
Som nævnt er Strømberg blandt andet kendt for sine badekar, der med et stilrent design passer ind på ethvert badeværelse. Kvaliteten er i top, og med de rene og lige linjer er du som kunde sikret et badekar i særklasse. Badekarrene fås i længder mellem 140-180 cm og i bredder mellem 70-80 cm. Til sit badekar kan man købe en dør, der kombinerer bad med brus.

Udover badekar forhandler vi også brusedører og brusevægge, hvor du får et praktisk og eksklusivt element til dit badeværelse. Disse findes i forskellige typer, hvor nogle blot består af en glasvæg, mens andre afskærmer hele badet.

Inden for håndklædetørrere er Strømberg en af markedets førende, og med et stort udvalg, som inkluderer forskellige håndklæderadiatorer, får du en tørrer med et innovativt design. Disse fås i flere forskellige former og farver, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag.  

Strømbergs baderumsmøbler findes i mange forskellige løsninger. Har du f.eks. et lidt mindre badeværelse kan du med fordel vælge et højskab med mulighed for god opbevaringsplads. Her er det blot op til dig at finde det, der passer ind på dit badeværelse.

Ligeledes forhandler vi også spejle, hvor du enten kan vælge et spejl eller et skab med indbygget spejl. Hvis du vælger førstnævnte, får du et spejl med lodret belysning og sensor til vægmontering, og med sidstnævnte får du et spejlskab med softclose låger samt led-belysning. Dette er til dig der ønsker en 2-i-1 løsning, hvor du både får et spejl og opbevaringsplads bag spejlet. Her kan du vælge mellem materialerne mørk eg, grå eg, lys eg og mat hvid samt skabe i forskellige størrelser.