Vil du gerne sikre dit hjem mod vandskader? Resideo har løsningen til dig

Vil du gerne sikre dit hjem mod vandskader? Resideo har løsningen til dig

Gulvvarme

Uanset om du drømmer om gulvvarme i hele huset, på badeværelset eller måske i sommerhuset, så har Completvvs.dk det du skal bruge til både vandbårne og elektriske gulvarmesystemer. Du kan vælge imellem et flot udvalg af energioptimerede gulvvarmesystemer med automatisk styring, gulvvarmeplader der fordeler varmen optimalt, infrarøde termostater, tidsstyrede pumpeshunter, fordelerrør og meget andet – og det til yderst fordelagtige priser. Så kom i gang med dit gulvvarmeprojekt og klik dine gulvvarmeprodukter i kurven allerede i dag.

411 produkter
Wavin VA50 telestat, 24V
Køb 5 og spar 10%
Nordic gulvvarmeplade 120x60 cm til 20 mm pex
Køb flere og spar op til 10%
Wavin Sentio styreenhed 1-8 kredse
Fast lav pris
Danfoss Icon2 Sensor trådløs rumtermostat, hvid
3 varianter
Fast lav pris
Viser 20 ud af 411 produkter

3 hotte fordele ved gulvvarme

Jævn varmefordeling

Med gulvvarme får du ensartet opvarmning af hele rummet og er ikke afhængig af, om radiatorvarmen fra den fjerne ende af stuen kan nå ud i alle kroge.

Fleksible indretningsmuligheder

Da din varmekilde er placeret under gulvet, skal du ikke tage hensyn til rør og radiatorer og har derfor større frihed til at indrette dine værelser.

Færre støvgener

Den jævne og lidt lavere temperatur, som gulvvarmen typisk er indstillet til, har også en positiv effekt på støvet, som ikke i nær så høj grad hvirvles rundt i luften.

  • 1

    Hvad koster gulvvarme?

    Det kommer helt an på, hvilken type af gulvvarme du vælger. Elektrisk gulvvarme er typisk 3 gange så dyrt i drift som vandbåren gulvvarme, der er tilknyttet fjernvarme. Opvarmer du din bolig med olie eller naturgas, vil elgulvvarmen være cirka dobbelt så dyr. Til gengæld er det dyrere at etablere vandgulvvarme, da det kræver en langt større installation i første omgang.

  • 2

    Må jeg selv installere mit gulvvarmesystem?

    Du må gerne selv montere de forskellige elementer i forbindelse med din nye gulvvarme, f.eks. elvarmemåtter eller gulvvarmeslanger og -plader. Det gælder altså både for elektrisk og vandbaseret gulvvarme. Du skal dog have en autoriseret fagmand – en el-installatør eller en vvs-installatør – til at stå for samlingen og tilslutningen af din nye gulvvarme.