TrustpilotEmærkefragt og levering
TrustpilotEmærkefragt og levering
Skuffeindretning
Bredde
Mærker

Skuffeindretning

Dansani har udviklet smukke løsninger og produkter til indretning af badeværelsets skuffer. Alle produkterne er i gode materialer og er skabt for at gøre din verden nemmere på badeværelset.

Med alt fra indbygget og flytbar bakker i massivt træ til elstik kan du indrette et dine badeværelses skuffer efter dine præferencer.

Alle produkterne er tilpasset Dansanis Luna Serie, Zaro Serie og Special Collection Serie.

Vil du have mere inspiration til dit næste Dansani badeværelseskøb, så se også Dansani Special Collection Serie, Dansani Zaro Serie og  Dansani Luna Serie.

Om Completvvs.dk

Completvvs.dk har åbent når du har tid og du kan finde tusindvis af varer indenfor VVS artikler fra alle førende mærker samt designermøbler der er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Completvvs.dk finder bl.a. toiletter, håndvaskarmaturer og badekar til badeværelset og køkkenarmaturer og vaske. Du er også velkommen til at besøge vores søsterside Complet Living hvor du kan finde alt til dit hjem fra danske og internationale brands, hvad enten det er et nyt spisebord, lampe, et opbevaringsmøbel eller små detaljer til rummet.

Hos Complet VVS er du sikret en god service. Hurtig levering er standard hos os og vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Showroom

Mandag:
10.00 – 17.00

Tirsdag:
10.00 – 17.00

Onsdag:
10.00 – 17.00

Torsdag:
10.00 – 17.00

Fredag:
10.00 – 17.00


Complet VVS A/S  |  Nybrovej 91  |  2820 Gentofte  |  Tlf: 70 70 15 00  |  info@completvvs.dk  |  CVR: 78864028
0