Rør og fittings

Rør, fittings, bøjninger og tilbehør. alt hvad du skal bruge til at lede vandet korrekt, sikkert og effektivt rundt i boligen. Alle produkter er registreret med VVS nummer, så det er nemt for dog at finde lige præcis den del du har brug for - brug evt. vores søgefunktion herover hvor du kan søge direkte på VVS nummeret.

Rør og fittings

Rør og fittings bruges til at samle din vandinstallation så optimalt som muligt, så det varme og kolde vand ledes korrekt rundt i boligen. Vi tilbyder alt i rør og fittings – lige fra værktøj og pex rør til muffer, bøjninger og overgange i forskellige materialer.

Alupex rør og fittings
Hvis du ønsker at fremføre dit vand i boligen med nemme og fleksible alupex rør, har vi et stort udvalg af netop disse og tilhørende fittings i forskellige størrelser. Du finder alupex rør i størrelserne:
• 16 mm
• 20 mm
• 25 mm
• 32 mm

Galvaniseret rør og fittings
I vores sortiment finder du også alle nødvendige rør og fittings inden for galvaniseret jern. I udvalget finder du bl.a.: bøjninger, nipler, muffer, overbøjninger, rør, tee stykker og meget andet.

Klemrings fittings
Har du behov for klemrings fittings finder du også alle de mest anvendte og nødvendige vinkler, overgange og andre fittings her hos Completvvs.dk.

Kobber press fittings
Kobber press fittings er effektive til at lede varmt vand, og med press værktøj samler du nemt og hurtigt de forskellige fittings og kobberrør.

Kobberrør og tilbehør
Vi har både hårde og bløde kobberrør, som du kan bruge til din vandinstallation til varmt vand i hjemmet. Vi tilbyder også et stort udvalg af det nødvendige tilbehør såsom rørbærere, rensebørster og loddetilbehør.

Loddefittings
Vil du gøre det på den gode gammeldags facon og lodde dine rør sammen, tilbyder vi også et stort udvalg af loddefittings til ethvert behov.
Du finder både bøjninger, muffer, overgange, overbøjninger og meget mere blandt vores loddefittings.

Pex rør
Pex rør er super effektive til at fremføre vand med, og de er nemme og hurtige at installere i hjemmet. Du finder pex rør og slanger i forskellige størrelser her hos Completvvs.dk:
• 15 mm
• 18 mm
• 20 mm
• 22 mm
• 28 mm

Pvc Armeret slange
Ønsker du at fremføre dit vand i hjemmet med PVC slanger, har vi også et solidt udvalg af disse, så du kan finde en godt beskyttet, solid pvc armeret slange i alle størrelser.

Forsinket stål press fittings
Ønsker du at lave din vandinstallation med press fittings i forzinket stål, finder du alle de nødvendige overgange, bøjninger, vinkler og øvrige fittings her på siden. Vi tilbyder et stort udvalg, hvor du finder forsinket stål press fittings i alle afarter og størrelser, så du kan skræddersy din vandinstallation.

Sorte jern rør og fittings
Vi tilbyder også alt i jernrør og jernfittings, så du kan lave din vandinstallation i sort jern. Du finder både muffer, bøjninger, tee stykker og meget andet.

Værktøj til pressfittings
Hos Completvvs.dk finder du professionelt værktøj fra REMS til dine pressfittings. Godt værktøj er halvdelen af arbejdet, og derfor tilbyder vi den højeste kvalitet til dig her i shoppen.

Ventiler og haner
Har du brug for at kunne aftappe vand flere forskellige steder i hjemmet, så er det nødvendigt med en række af de nødvendige aftapningsventiler, kuglehaner og udendørshaner.

Har du spørgsmål?
Hvis du sidder inde med spørgsmål til vores store udvalg af rør og fittings til din vandinstallation, så tag endelig kontakt til vores kundeservice på telefon eller mail. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig videre med dit valg af rør og fittings, så du kan komme i gang med din vandinstallation i hjemmet.