Køkkenarmaturer

Quooker benyttes i flere og flere køkkener. Hanen installeres på køkkenbordet og beholderen anbringes i skabet under. En 100% hollandsk opfindelse, der har erobret verden. Du kan vælge mellem en separat hane til kogende vand og/eller et helt almindeligt blandingsbatteri. Du kan også vælge Quooker Fusion, som er en 3-i-1 hane til varmt, koldt og kogende vand i samme armatur. Alle haner er børnesikrede og fås i flere forskellige designs og overflader. Standby-forbruget er kun 45 øre pr. døgn - takket være den patenterede høj-vakuumisolering.

Quooker Køkkenarmaturer

Er du på udkig efter en praktisk løsning til dit køkken? Så vil du med garanti blive godt tilfreds med en vandhane fra Quooker. Køkkenarmaturet er kendetegnet ved at levere kogende vand til køkkenet, uden at det skal varmes op i en elkedel eller i en gryde – det kommer altså direkte fra hanen! Findes der nogen lettere løsning, når du skal bruge kogende vand i en fart? Svaret er nej.

Derfor er Quooker også blevet synonym med en køkkenhane med kogende vand. Her på siden tilbyder vi en bred vifte af køkkenarmaturer fra Quooker, som kan være behjælpelig med at gøre din hverdag bedre. Nedenfor kan du blive klogere på to af de mest populære serier fra Quooker, som med smarte funktioner og unikke detaljer revolutionerer din ide om, hvad et køkkenarmatur kan gøre for dig.

Quooker Flex
Produktserien Flex er Quookers nyeste innovative tiltag. Med et produkt fra denne serie får du nemlig en 4-i-1-hane, som kan give dig både varmt, koldt og kogende vand. Samtidig får du også en udtræksslange, som giver enorm fleksibilitet, når du arbejder i køkkenet. Produkterne har en integreret stop-funktion, som gør, at der ikke kan komme kogende vand ud af vandhanen, når udtræksslangen er i brug, og samtidig er betjeningsgrebet til koldt og varmt vand adskilt fra betjeningsgrebet til det kogende vand. Du skal derfor ikke frygte for din sikkerhed ved at bruge denne hane til køkkenaktiviteter. Vandhanen har en rund tud, og den fås i to forskellige overfladematerialer – henholdsvis krom eller rustfrit stål. Produktet kan kombineres med forskellige beholdere, alt efter hvilke behov du har, og du kan finde dem alle her hos os.

Quooker Fusion
I Quookers serie Fusion findes to forskellige designs: Fusion Square og Fusion Round. Forskellen er det geometriske udtryk, så hvis du ønsker en firkantet hane, bør du vælge en Fusion Square, hvorimod du bør vælge Fusion Round, hvis du ønsker et rundt udtryk. Fusion-serien er kendetegnet ved 3-i-1-funktionen, som gør, at du kan få både varmt, koldt og kogende vand ud af den samme hane. Du bør altså vælge et produkt fra serien, hvis du ikke ønsker eller har plads til at have en separat hane til kogende vand. Ligesom med Flex-serien er produkterne i denne serie kendetegnet ved, at betjeningsgrebet til det kogende vand er adskilt fra det øvrige betjeningsgreb, og derfor er den også helt sikker at bruge. Produkterne i denne serie kan ligeledes kombineres med forskellige beholdere fra Quooker.