Køkkenarmaturer

En Quooker-hane benyttes i flere og flere køkkener.
Hanen installeres på køkkenbordet og beholderen anbringes i køkkenskabet under vasken. Quooker er den originale kogende vandhane. Nu er Quooker original på ny og serverer også afkølet vand med og uden brus fra samme hane. Det kræver blot at du også har køleenheden CUBE.
Du kan vælge mellem en separat hane til kogende vand og/eller et helt almindeligt blandingsbatteri. Du kan også vælge Quooker Fusion eller Flex, som er en 3-i-1 hane til koldt, varmt og kogende vand i samme armatur. Ønsker du 5 slags vand fra samme hane; nemlig koldt, varmt, kogende, afkølet filtreret med og uden brus, skal du tilkøbe køleenheden CUBE.
Alle haner er børnesikrede og fås i flere forskellige designs og overflader. Standby-forbruget er kun 45 øre pr. døgn - takket være den patenterede høj-vakuumisolering.

Quooker Køkkenarmaturer

Er du på udkig efter en praktisk løsning til dit køkken? Så vil du med garanti blive godt tilfreds med en vandhane fra Quooker. Køkkenarmaturet er kendetegnet ved at levere kogende vand til køkkenet, uden at det skal varmes op i en elkedel eller i en gryde – det kommer altså direkte fra hanen! Findes der nogen lettere løsning, når du skal bruge kogende vand i en fart? Svaret er nej.

Quooker er den originale kogende vandhane. Her på siden tilbyder vi en bred vifte af køkkenarmaturer fra Quooker, som gør hverdagen nemmere. . Nedenfor kan du blive klogere på to af de mest populære serier fra Quooker, som med smarte funktioner og unikke detaljer revolutionerer din ide om, hvad et køkkenarmatur kan gøre for dig.

Quooker Flex
Flex kaldes også populært en 4-i-1-hane, da den giver dig både varmt, koldt og kogende vand – og har en praktisk udtræksslange, som giver enorm fleksibilitet, når du arbejder i køkkenet. Produkterne har en integreret stop-funktion, som gør, at der ikke kan komme kogende vand ud af vandhanen, når udtræksslangen er i brug, og samtidig er betjeningsgrebet til koldt og varmt vand adskilt fra betjeningsgrebet til det kogende vand. Du skal derfor ikke frygte for din sikkerhed ved at bruge denne hane til køkkenaktiviteter. Vandhanen har en rund tud, og den fås i tre forskellige overfladematerialer – krom, rustfrit stål, eller Black, som er belagt med en PVD coating. Med Quooker CUBE kan du yderligere få afkølet, filtreret vand med og uden brus. Du tilkobler blot CUBE køleelement til din Quooker hane med vandbeholder til kogende vand.
Flex kan ligeledes kombineres med forskellige beholdere, alt efter hvilke behov du har, og du kan finde dem alle her hos os.


Quooker Fusion
Fusion findes to forskellige designs: Fusion Square og Fusion Round. Forskellen er det geometriske udtryk, så hvis du ønsker en firkantet hane, bør du vælge en Fusion Square, hvorimod du bør vælge Fusion Round, hvis du ønsker et rundt udtryk. Fusion-serien er kendetegnet ved 3-i-1-funktionen, som gør, at du kan få både varmt, koldt og kogende vand ud af den samme hane. Du bør altså vælge et produkt fra serien, hvis du ikke ønsker eller har plads til at have en separat hane til kogende vand. Ligesom med Flex-serien er produkterne i denne serie kendetegnet ved, at betjeningsgrebet til det kogende vand er adskilt fra det øvrige betjeningsgreb, og derfor er den også helt sikker at bruge. Med Quooker CUBE kan du yderligere få afkølet, filtreret vand med og uden brus. Du tilkobler blot CUBE køleelement til din Quooker hane med vandbeholder til kogende vand.
Fusion kan ligeledes kombineres med forskellige beholdere fra Quooker  alt efter hvilke behov du har, og du kan finde dem alle her hos os.