Quooker Fusion Square inkl. Pro3 B beholder

DKK 10.049,00
Vælg variant for leveringstid
Quooker Fusion Square køkkenarmatur inkl. Pro3vaq beholder.

Fusion er en 3-i-1 hane med varmt, koldt og kogende vand i én og samme hane. Du skal vælge Fusion, hvis du ikke ønsker to haner ved vasken, eller hvis du ikke har plads til to haner. På Fusion hanen er grebet til koldt og varmt vand adskilt fra grebet til kogende vand. Fusion har en yderligere børnesikring med dobbelt tryk-dreje greb. På andre Quooker haner er der et enkelt tryk-dreje greb.

Fusion skifter omgående mellem koldt, varmt og kogende vand. Du skal altså ikke vente på det kogende vand, hvis du lige har brugt den kolde hane.

Fusion hanen kan ikke justeres i højden.

Denne hane leveres  inkl. PRO3 B beholder.
PRO3 B beholderen indeholder 3 liter kogende vand, hvilket dækker en almindelig husholdnings behov. Får du alligevel tømt beholderen, er der 3 liter kogende vand klar igen efter cirka 10 minutter. PRO3-beholderens størrelse gør, at den ofte kan anbringes bag skuffer i køkkenet. Beholderen kan stå på gulvet i køkkenskabet eller hænges på væggen med et ophængsbeslag.
Denne beholder virker kun til Flex, Fusion og Nordic hanen. Virker ikke til Quooker Standard haner.

PRO3 VAQ beholderen indeholder 3 liter kogende vand.
Spænding / Strøm 230 V / 10 A
Standby forbrug 10W
Mål 45 x 15 x 15
Min. vandtryk
200 kPa (2 bar)
Maks. vandtryk
600 kPa (6 bar)


Nu kan du få afkølet, filtreret og afkølet vand med brus med en Quooker CUBE. Du tilkobler blot en Quooker CUBE til din Quooker Flex og Fusion hane med vandbeholder til kogende vand også er der afkølet, filtreret vand og afkølet, filtreret vand med brus.

Læs mere om Quooker CUBE