TrustpilotEmærkefragt og levering
TrustpilotEmærkefragt og levering
Quooker Classic Fusion Round m/ Combi+ beholder
Quooker Classic Fusion Round m/ Combi+ beholder
Quooker Classic Fusion Round m/ Combi+ beholder

Quooker Classic Fusion Round m/ Combi+ beholder

DKK 12.750,00

   Vælg variant for leveringstid
stk
Varenummer: q-classic-fusion-round-combiplus
Produktnummer: q-classic-fusion-round-combiplus
Quooker Classic Fusion-haner har et klassisk design med et tidsløst udseende. Det klassiske design har runde og bløde former, som minder om stilen i et fransk traditionelt køkken.

Classic Fusion-haner er en 3-i-1 hane med varmt, koldt og kogende vand i én og samme hane. På Fusion hanen er grebet til koldt og varmt vand adskilt fra grebet til kogende vand. Fusion har en yderligere børnesikring med dobbelt tryk-dreje greb. På andre Quooker haner er der et enkelt tryk-dreje greb.

Til Classic Fusion med en Combi+ beholder:
COMBI+ beholderen leverer kogende vand (100°C) via den kogende vandhane, og varmt vand (50-65°C) via dit almindelige blandingsbatteri. Du skal vælge en COMBI+ beholder, hvis du venter længe på det varme vand i dit køkken, og dermed har et stort vandspild.

COMBI+ beholderen blander det varme vand med det kogende vand fra beholderen, så du omgående har varmt vand i din hane. Efterhånden som det varme vand når frem til blandeventilen fra den eksisterende varmeforsyning, blandes der mindre og mindre kogende vand i.

COMBI+ beholderen indeholder 7 liter kogende vand.

Energiforbruget er kun ca. 55 øre pr. dag ved stand-by.

Opsætning af beholder:
Beholderen kan anbringes i et køkkener med skab eller skuffe under vask. Beholderen skal stå lodret og evt. monteres med et vægbeslag. Beholderen skal kunne tilsluttes en stikkontakt.

Til beholderen kan du købe en Powerswitch. Med en Powerswitch undgår du at sikringerne springer. Det kan ske hvis en Quooker tilkobles sammen med sikringsgruppe, hvor der også er en opvaskemaskine, og begge begynder at varme vand samtidig.

Quooker Classic fås i krom og rustfrit stål


Tilkøber du cubebeholderen, så har du også afkølet, filtreret vand og afkølet, filtreret vand med brus.

For at få vand med brus, trykker du en enkelt gang på grebet, du normal bruger til kogende vand, og drejer. Vil du have afkølet vand uden brus, trykker du og holder nede til grebet lyser konstant blåt før du drejer. Dermed kan du samle hele 5 slags vand i én hane.

Læs mere om Quooker CUBE
Vis mere
Vis mindre
Om Completvvs.dk

Completvvs.dk har åbent når du har tid og du kan finde tusindvis af varer indenfor VVS artikler fra alle førende mærker samt designermøbler der er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Completvvs.dk finder bl.a. toiletter, håndvaskarmaturer og badekar til badeværelset og køkkenarmaturer og vaske. Du er også velkommen til at besøge vores søsterside Complet Living hvor du kan finde alt til dit hjem fra danske og internationale brands, hvad enten det er et nyt spisebord, lampe, et opbevaringsmøbel eller små detaljer til rummet.

Hos Complet VVS er du sikret en god service. Hurtig levering er standard hos os og vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Showroom

Mandag:
10.00 – 17.00

Tirsdag:
10.00 – 17.00

Onsdag:
10.00 – 17.00

Torsdag:
10.00 – 17.00

Fredag:
10.00 – 17.00

Lørdag:
10.00 – 14.00


Complet VVS A/S  |  Nybrovej 91  |  2820 Gentofte  |  Tlf: 70 70 15 00  |  info@completvvs.dk  |  CVR: 78864028
0