Pumper

Pumper til alle slags behov.
Søg her blandt vores pumper til afløb, varme og cirkulation.
Du kan også benytte søgefeltet i toppen.

Pumper

Hos Completvvs.dk finder du et stort og solidt udvalg af pumper af forskellige typer. Vi kan både tilbyde dig cirkulationspumper til dit varmeanlæg samt dyk- og kælderpumper til at fjerne spildevand i hjemmet.
Vores store udvalg består af mange forskellige modeller fra førende producenter på markedet, og vi har presset priserne så langt ned, at alle kan være med.
Du kan frit klikke dig rundt her på siden og se vores sortiment af pumper, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om valg af pumpe eller har andre spørgsmål.
Herunder kan du blive klogere på, hvad de forskellige pumper bruges til samt læse mere om vores udvalg af produkter og producenter.

Hvad er en cirkulationspumpe?
Du bruger en cirkulationspumpe til ganske enkelt at pumpe vandet rundt i dine rør eller slanger, når du skal fordele det varme vand i dit hus.
Hvis du f.eks. har radiatorer eller fjernvarme, så bruger du din cirkulationspumpe til at få vandet fra varmeenheden og ud i de forskellige dele af boligen, du vil varme op. Bor du i et helt almindeligt parcelhus, har du oftest kun behov for en eller to pumper, men du kan også sagtens have op til tre eller fire styks afhængig af bygningens struktur og dine behov.

Udskift din gamle pumpe og spar penge
Hvis du har en gammel og dermed forældet cirkulationspumpe, kan den være en pengesluger uden lige. I dag bliver pumper fremstillet således, at de anvender langt mindre energi for at fungere, og hvis du har din cirkulationspumpe til at køre i døgndrift året rundt, er der rigtig mange penge at spare ved at skifte din gamle pumpe eller pumper ud med nye alternativer.
En af de primære årsager til, at de nyere modeller bruger mindre energi, er, at de tilpasser sig forbruget i boligen løbende, hvormed pumpen kun kører, når der er behov for det.
En gammel og forældet pumpe kan koste op mod 900 kroner i forbrug årligt, hvorimod en ny og moderne cirkulationspumpe bruger for ca. 200 kroner årligt i energiudgifter.
Så selv hvis du vælger nogle af vores dyreste og mest effektive pumper, er det hurtigt tjent hjem igen på ganske få år.

Sådan undersøger du, om din cirkulationspumpe er forældet
Du kan holde øje med en række ting for at undersøge, om dine pumper er forældede og bør skiftes ud med nye modeller:
1.Undersøg strømforbruget ved at se, om det mindste watt-tal på pumpen er 50 eller derover. Hvis dette er tilfældet, er pumpen forældet og kan med fordel udskiftes.
2.Hvis din pumpe har flere forskellige indstillinger (f.eks. trin 1, 2 og 3), bør du skifte den ud med en nyere model.
3.Hvis din cirkulationspumpe ydermere er udstyret med et håndtag til regulering, er den endnu ældre.

Dykpumper og kælderpumper
Ud over cirkulationspumper tilbyder vi også et stort udvalg af dykpumper og kælderpumper.
Du kan klikke dig videre ind her på siden og se vores forskellige kælderpumper og dykpumper i forskellige prislejer og kvaliteter, så du kan vælge en pumpe, der passer præcis til dine behov for at fjerne spildevand i haven eller hjemmet.