Green Building
Mærker

Green Building

Oras Green Building er en serie af armaturer til køkken og bad med fokus på bæredygtighed. Green Building har grundsten i funktionalitet, tidsløst design og holdbarhed med fokus på besparelse på energi og vand.

Spar på vandet med Green Building

Green Building er bygget på et fundament af miljøvenlige løsninger. Oras har designet Green Building serien med funktionaliteter, der opfylder brugerens daglige behov for nemt og bæredygtigt vandforbrug.
Produkterne omfatter håndvaskarmaturer, køkkenarmaturer, brusere og badekarsarmatur. Oras er bedre og grønnere i dit hjem.

Om Completvvs.dk

Completvvs.dk har åbent når du har tid og du kan finde tusindvis af varer indenfor VVS artikler fra alle førende mærker samt designermøbler der er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Completvvs.dk finder bl.a. toiletter, håndvaskarmaturer og badekar til badeværelset og køkkenarmaturer og vaske. Du er også velkommen til at besøge vores søsterside Complet Living hvor du kan finde alt til dit hjem fra danske og internationale brands, hvad enten det er et nyt spisebord, lampe, et opbevaringsmøbel eller små detaljer til rummet.

Hos Complet VVS er du sikret en god service. Hurtig levering er standard hos os og vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Showroom

Mandag:
10.00 – 17.00

Tirsdag:
10.00 – 17.00

Onsdag:
10.00 – 17.00

Torsdag:
10.00 – 17.00

Fredag:
10.00 – 17.00

Lørdag:
10.00 - 14.00

Complet VVS A/S   |  Nybrovej 91  |   2820 Gentofte   |   Tlf.: 70 70 15 00   |   info@completvvs.dk
0