Metro Therm

Metro Therm producerer vandvarmere og har gjort det i over 70 år. Kvaliteten er helt i top og man kan trygt kalde Metro Therm eksperter i varmt vand. Metro Therm producerer vandvarmere til både el, central - og fjernvarme. Og har beholdere til alle behov, fra 5-450 liter. Leder du efter generelle produkter til varme, kan du finde dem her.

METRO THERM – varmt vand med kvalitet

Står du og mangler en ny varmekilde, og kan du ikke lige finde ud af, hvad du skal vælge? Så kan vi blandt andet anbefale et produkt fra virksomheden METRO THERM. METRO THERM er en dansk virksomhed, der beskæftiger sig med at levere varmt vand gennem blandt andet varmepumper, vandvarmere og fjernvarmeunits. Virksomheden har løsningen på enhver form for kilde til varmt vand og varme, og derfor kan du roligt vælge et produkt fra dem. Her på siden forhandler vi en bred vifte af produkterne, hvad end du er på udkig efter diverse vandvarmere, varmepumper eller fjernvarmeunits.

Eksperter i varmt vand
METRO THERM har leveret varmt vand til danskerne i mere end 70 år, og derfor er de eksperter, når det kommer til kvalitet. Deres teknologi har nemlig udviklet og forbedret sig gennem årtier af læringsprocesser, og derfor fungerer de nuværende produkter upåklageligt. Hos METRO THERM går man ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor bliver der kælet for hver enkelt lille detalje, så danskerne får et problemfrit produkt. Her på siden tilbyder vi varmt vand til alle behov, og du kan derfor vælge forskellige størrelser på din beholder. Vi har både til dem, som har brug for 5 liter, 450 liter eller noget derimellem.

Energibesparelse
Ønsker du et produkt, der sparer på energien og passer godt på miljøet? Så er METRO THERM et oplagt valg. Her får du nemlig høj kvalitet og energibesparelser for pengene. Alle produkter er designet efter en grundtanke om at spare på energien og give kunden suveræn kvalitet, så produktet holder i mange år frem. METRO THERM er miljø- og kvalitetscertificeret, og derfor kan du stole på produkterne.

Køb dit produkt hos os
Det kan være en jungle at finde den rigtige vandvarmer: Hvilken model skal det være? Hvilken størrelse skal den have? Der er formentlig mange spørgsmål og overvejelser forbundet med dit køb, og derfor står vi klar til at hjælpe dig med gode råd og ekspertvejledning. Vi ønsker at gøre dit køb til en succes, og derfor skal du selvfølgelig handle hos os. Vi har mange tilfredse kunder, og vi brænder for at give den gode serviceoplevelse videre til dig. Handler du hos os, kan vi tilbyde fri fragt på ordrer over 1.000 kr., så du gratis og sikkert kan få leveret dit produkt hjem til døren.