Varmtvandsbeholdere

Metro Therm Varmtvandsbeholdere holder dit vand varmt og hygiejnisk. Det er modeller fra 60-300 liter, så langt de fleste kan få opfyldt deres behov. De fås i modeller både til vægmontering og til stilstand på gulv. Du kan se alle vores Metro Therm vandvarmere her.

Varmtvandsbeholdere fra METRO THERM

Leder du efter en varmtvandsbeholder til centralvarme? Så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden tilbyder vi nemlig en række varmtvandsbeholdere fra METRO THERM, der opfylder netop disse behov. METRO THERM tilbyder produkter, der fungerer som termostatstyrede vandvarmere til boliger, der er tilkoblet centralvarme. Disse produkter bruges til at opvarme brugsvand i både køkken og badeværelse (håndvask og bad) via dit centralvarmeanlæg.

Forskellige størrelser
Varmtvandsbeholderne fra METRO THERM findes i forskellige modeller og størrelser – hvad end du har behov for 60 eller 300 liter, så er der helt sikkert et produkt for dig! De største modeller er beregnet til store behov, som eksempelvis boliger, hvor der er flere lejligheder eller installationer i restauranter, hoteller og meget andet. Hvis der er behov for større kapacitet, vil man med fordel kunne koble flere varmtvandsbeholdere fra METRO THERM sammen, så man opnår et tilstrækkeligt forbrug. De mindste modeller er derimod beregnet til at opvarme brugsvand, hvor der er et mindre forbrug, som i eksempelvis énfamilieboliger. Produkterne fås endvidere i forskellige prisklasser, hvor de største varmtvandsbeholdere selvfølgelig også er de dyreste.

Kvalitetsisolering
Vælger du en varmtvandsbeholder fra METRO THERM, er du garanteret suveræn kvalitet og holdbarhed. Produkterne er fuldt isoleret, da beholderen er placeret i en effektiv og miljøvenlig varmeisolering. På den måde sikres du det mindst mulige varmetab. Varmespiralen i beholderen er placeret centralt, så den kan afgive en jævn og optimal varme. Kvaliteten på produktet er også i top på grund af den udvendige lak-overflade, som gør beholderen nydeligere at se på og nemmere at rengøre.

Nogle af modellerne er ekstra energieffektive, da de er udstyret med en længere varmespiral, som gør, at varmeafgivelsen til brugsvandet bliver større, samtidig med at returvandet bliver bedre afkølet.

Derfor skal du købe din varmtvandsbeholder fra METRO THERM hos os
Har du brug for gode råd eller vejledning? Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os på enten telefon eller mail. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde det produkt, der passer lige nøjagtig til, hvad du leder efter. Som en bonus kan vi tilbyde fri fragt på din ordre, hvis du har handlet for 1.000 kr., og derfor kan du få leveret din varmtvandsbeholder helt gratis og sikkert til din dør. Vi har over 30.000 varer tilgængelig online, så hvis du har brug for et undersøge et alternativ eller ønsker at bestille mere, så hjælper vi dig også gerne med det.