El-vandvarmere

Metro Therm el-vandvarmere er beregnet til opvarmning af brugsvand til køkken, håndvask og bad. El-beholderne opvarmes af et el-varmelegeme, og temperaturen styres trinløst af en indbygget termostat fra 10 til ca. 65° C. Beholderne fås i størrelser fra 15 til 450 liter. Trykløs model fås i 5 liter. Er du usikker på hvilken beholder der passer til dine behov, kan du se flere muligheder her.

El-vandvarmere fra METRO THERM – kvalitet for pengene

Er du på udkig efter en el-vandvarmer? Så vil METRO THERMs udvalg med garanti være noget for dig. Her på siden forhandler vi et bredt udvalg af deres el-vandvarmere, og derfor kan du helt sikkert finde et produkt, der passer til dine behov og dit budget. Vi tilbyder beholdere, der både egner sig til hurtig anvendelse, almindelig husholdning og store behov.

Opvarmning af vand med EL
El-vandvarmere bruges til at opvarme vand i køkkener og på badeværelser (både håndvask og bruser). Beholderne varmes op af et el-varmelegeme, som styrer temperaturen på vandet (alt fra 10-88° C). El-vandvarmere er kendetegnet ved, at du kan få adgang til varmt vand uden at have et centralvarmesystem. Det eneste, en el-vandvarmer kræver for at kunne levere varmt brugsvand til dig, er således vandtilførsel og elektricitet.

El-vandvarmerne fra METRO THERM er udstyret med en slagfast lak på det udvendige kabinet, så resultatet bliver en pæn og rengøringsvenlig overflade. Beholderne er endvidere fuldt isolerede ved hjælp af en særlig isoleringsskum, som holder kvaliteten år efter år og eliminerer eventuelle varmetab. El-staven er placeret i en lomme midt i beholderen, og det er med til at sikre, at varmelegemet aldrig er i direkte kontakt med vandet, og at beholderen er i stand til at afgive jævn og optimal varme.

Vælg en kvalitets-beholder
Med en el-vandvarmer fra METRO THERM er du garanteret kvalitet helt ned til den mindste detalje. METRO THERM tilbyder dig blandt andet:

• Fem års produktgaranti mod gennemtæring
• En målbar og udskiftelig anode – så du kan forlænge holdbarheden af din el-vandvarmer
• Hurtig og stabil opvarmning – så du kan få opfyldt dine behov
• God hygiejne – så du kan få varmt og ikke mindst hygiejnisk vand fra din el-vandvarmer hver eneste dag
• Nem installation og service – så dine VVS-udgifter kan blive billigere

Nogle af el-vandvarmerne fra METRO THERM er udstyret med ’Smart Control’, der fungerer som en indbygget intelligent styring. Vælger du derfor et produkt med ’Smart Control’, vil din el-vandvarmer kunne aflæse forbrugsmønsteret i din husholdnings vandforbrug og dermed kun opvarme den mængde vand, som der rent faktisk skal bruges. Med ’Smart Control’ følger også andre funktioner såsom økonomitilstand, ferieindstilling og manuelt justerbare temperaturniveauer, som giver dig optimal energibesparelse, og det er godt for både miljøet og din egen pengepung!