Zaro Serie

Med Dansani Zaro kan du indrette badeværelset funktionalistisk og sammensætte komponenter som opbevaringsskabe, spejle, vaske efter dine egne individuelle præferencer. En meget fleksibel linje, der tilpasser sig dine behov - og badeværelsets størrelse

VIl du have mere inspiration til dit næste Dansani badeværelseskøb, så se også Dansani Mido og Dansani Luna.

Pep dit badeværelse op med produkter fra Zaro serien af Dansani

Ser dit badeværelse ud, som det har gjort de sidste mange år, og er du efterhånden ved at være træt af det, der var moderne engang? Ved selv små ændringer kan dit gamle og triste badeværelset blive frisket op, så det passer til det, der er moderne i dag. I søgen på et flot badeværelse leder mange efter et, der er lyst, enkelt og funktionelt, og netop disse ting kan du få opfyldt med hjælp fra Dansanis serie kaldet Zaro. Med denne serie kan du indrette dit badeværelse, så det bliver funktionalistisk og i en kombination, der er tilpasset dine individuelle ønsker.

Plads er noget, man skaber
Dansanis filosofi er, at plads er noget, man skaber, og dette er noget, der har smittet af på designet af deres produkter. Dette ses blandt andet ved de praktiske og gode løsninger, vi forhandler her på siden, hvor du selv kan sammensætte dit badeværelse, som du lyster.

Varerne vi forhandler
Blandt de varer, vi forhandler af denne serie, finder du bl.a. lamper til spejle. Lys er ikke blot lys, for i mange rum er det lyset, der er afgørende for rummets stemning. Dette gælder blandt andet for badeværelset, hvor du med Dansani LED-baserede lamper kan finde det helt rigtige lys. Lamperne kan monteres direkte på Zaro spejlene, hvilket sparer dig for en hel del plads.

Udover lamperne forhandler vi også opbevaringsskabe til dit badeværelse. Med skabe der er rummelige, kan du finde det skab, der passer til dine behov. Vælg f.eks. et højt og smalt skab, hvis du ønsker god opbevaring men ikke har en masse plads at give af. Opbevaringsskabene fås i forskellige varianter og farver, herunder blandt andet mat hvid, sort gummi, drivtømmer eller nøddetræ. Ydermere har du mulighed for at tilkøbe indvendigt lys, der flot oplyser skabets indhold.

Seriens flotte og funktionelle spejle fås både med og uden lys og findes i forskellige størrelser - små som store. Som alternativ kan du vælge et spejlskab, hvor du som 2-i-1 både får et spejl og derudover også et skab med opbevaringsplads. Denne serie indeholder en lang række flotte og funktionelle spejlskabe, hvor du henholdsvis kan vælge med eller uden indbygget LED-lys.

Ligeledes forhandler vi underskabe og  vaske, der kan købes adskilt på vores hjemmeside. Disse findes begge i et bredt udvalg inden for størrelser og design og vil med deres minimalistiske design pryde ethvert badeværelse.