Udskift dine gamle brusedele med nye fra Grohes sortiment

Udskift dine gamle brusedele med nye fra Grohes sortiment

Håndklædetørrere

Findes der noget bedre end at blive omsvøbet i et dejligt varmt håndklæde efter et bad? Ikke rigtig vel? Derfor skal du have fat i en håndklædetørrer. En håndklædetørrer er den lille, ekstra luksus, som gør hverdagen så meget bedre. Det er et varmt kram på kolde dage og får dig til at sætte pris på de små ting på en stresset dag. Se udvalget herunder og bestil i dag!

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Montering
    91
    Farve
    91
    + Se flere
    Med timer
    91
    Bredde (mm)
    mm
    mm
    Højde (mm)
    mm
    mm
    Dybde (mm)
    mm
    mm
    Centerafstand (mm)
    mm
    mm
    Producent
    91
    + Se flere
      Viser46af477produkter
      Viser 46 ud af 477 produkter
      Vis flere produkter

      3 fordele ved håndklædetørrere

      Reduktion af fugt og lugt

      Håndklædetørrere hjælper med at reducere fugtigheden på badeværelset ved at forhindre, at håndklæderne forbliver fugtige efter brug. Det kan hjælpe til at forhindre vækst af skimmelsvamp og dårlig lugt i badeværelset.

      Tørre og varme håndklæder

      En håndklædetørrer producerer varme, hvilket gør det muligt for dig altid at have varme og tørre håndklæder klar til brug efter badet. Det skaber en behagelig og luksuriøs følelse, især i de kolde måneder.

      Ekstra opvarmning

      Håndklædetørrere fungerer også som ekstra varmekilder på badeværelset. Det er især gavnligt i koldt vejr, da det kan bidrage til at opvarme badeværelset og gøre det mere komfortabelt at være.

      • 1

        Hvilken håndklædetørrer skal jeg vælge?

        Du skal vælge den håndklædetørrer, der lever op til dit ønske om opvarmningstype, størrelse og udseende. Din håndklædetørrer kan opvarmes ved hjælp af vand, el eller en kombination - som regel er vandopvarmning billigst. Har du vandbåren opvarmning i husstanden, kan du med en kombi-model slå over på EL i sommerperioden, når varmen er slået fra. Størrelsen og udseendet på håndklædetørren afhænger af, hvor stort og praktisk indrettet dit badeværelse er, og hvilken stil der passer til dig.

      • 2

        Er håndklædetørrere energieffektive?

        Moderne håndklædetørrere er designet med fokus på energieffektivitet. Mange modeller har en timer eller termostater, der kan indstilles til at minimere energiforbruget og undgå unødvendig opvarmning.

      • 3

        Kan håndklædetørrere bruges til andet end håndklæder?

        Ja, ud over håndklæder kan håndklædetørrere også bruges til at tørre og varme andre tekstiler som badekåber, vaskeklude eller endda lette tøjstykker. Det er vigtigt at undgå at overbelaste tørreren og følge producentens anbefalinger.