Ifö

Ifø er indbegrebet af kvalitet og tidløst design, deres produkter er kompromisløse og elegante. Skal du bruge ny håndvask eller nyt toilet. er Ifø et godt udgangspunkt. Ifø har kombineret skandinavisk form og funktion siden 1936 og gør det mindst lige så strålende, som de gjorde dengang.

Ifö – kvalitet til dit badeværelse

Ønsker du at fremtidssikre dit badeværelse? Så er Ifö et godt valg for dig! God kvalitet og lang holdbarhed går nemlig hånd i hånd. Ifö blev grundlagt i 1936, og i dag er det en af Nordens førende virksomheder, når det kommer til VVS-produkter til både badeværelset og køkken. Ifö har derfor årelang erfaring med badeværelser, og netop af den grund går du aldrig galt i byen med et produkt fra Ifö. Det er en kvalitetsbevidst virksomhed, som drager nytte af sine læringsprocesser, og derfor ved de, hvad der fungerer på et badeværelse – også på den lange bane. Du kan derfor føle dig helt tryg, når du køber en vare fra deres sortiment.

Her på siden forhandler vi et bredt udvalg af deres produkter - så hvad enten du mangler et nyt toilet, en ny håndvask, reservedele eller noget helt fjerde, så vil du med garanti kunne finde noget her.

Skandinavisk design
Ifö blev grundlagt i den skandinaviske ånd, og selvom der er gået mange år, er det stadig kendetegnende for produkternes design. Produkterne udstråler nemlig den minimalisme, elegance og tidløshed, som hører den skandinaviske designtradition til. Ifö samarbejder med designere, der fokuserer på gennemtænkte detaljer, og virksomheden er særligt kendt for sit arbejde med porcelæn, hvilket er meget gennemgående i produkternes design. Selvom produktionsmetoderne har ændret sig meget, som årene er gået, er produkterne stadig skabt på baggrund af det traditionelle og solide håndværk. Hos Ifö handler design ikke kun om det visuelle udtryk, men også funktion, og derfor er produkterne skabt for at forbedre badeværelseslivet.

Produktkategorierne fås i mange forskellige designs og prisklasser, og derfor har du mulighed for at finde noget, der falder lige nøjagtig i din smag.

Et miljøvenligt valg
Hos Ifö er miljøet i centrum, og derfor vælger de kun materialer til deres badeværelsessortiment, som kan genbruges. Udover at skabe produkter, der ikke skader miljøet, har Ifó også selv taget initiativer i den miljøvenlige retning. Virksomheden var blandet andet en af de første i verden til at producere toiletter med vandbesparende skyllefunktion, så man sparer både penge og vand på at skylle ud. Produkterne er således skabt ud fra en grøn grundtanke om, at vi skal værne om miljøet, og de inviterer derfor til at satse på produkter, der er udviklet på miljøvenlig og langtidsholdbar vis.