Hygiejniske armaturer fra Hansgrohe

Hygiejniske armaturer fra Hansgrohe

Med et Select eller berøringsfrit armatur fra Hansgrohe mindsker du ikke kun spredningen af bakterier, du sparer også på vandet. De elektroniske armaturer er udstyret med en sensor, så du ikke behøver røre ved det, og dermed afsætter du ikke bakterier og snavs på armaturet. Vandet løber kun, når sensoren bliver aktiveret. Dermed løber vandet ikke, mens du f.eks. sæber hænderne ind. Forbedrer hygiejnen, spar penge og beskyt miljøet på samme tid. Enkel at montere og betjene.

Mere om Hansgrohe

Med udgangspunkt i tysk ingeniørkunst og sans for detaljen har Hansgrohe i snart 120 år udviklet innovative produkter, teknologier og funktioner med lang levetid til dig. Det gælder også under krævende forhold. Oplev den forskel, smarte idéer kan gøre, f.eks. med hansgrohes Select-teknologi.
Hansgrohe er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og har været det siden stiftelsen i 1901. Hansgrohe produkter er sikre, stabile, bæredygtige og er udviklet til en lang levetid. Designet fra Hansgrohe er tidsløst og udmærker sig ved både at virke og være smukt - Også om 20 år. Hansgrohe laver blandt andet brusersæt med termostat, håndvaskarmaturer og køkkenarmaturer.

Alle blandingsbatterier fra Hansgrohe er udstyret med intelligente teknologier, der sikrer dig en endnu skønnere oplevelse af elementet vand, for eksempel innovationer som EcoSmart, Select, AirPower og QuickClean. Du vil sætte pris på den måde EcoSmart sænker dit vand- og energiforbrug på, så dit blandingsbatteri skåner miljøet mest muligt. Du kommer til at elske at kunne styre vandet med et tryk på en knap – takket være Select. Og du vil få øjnene op for, hvordan AirPower bogstaveligt talt blander luft i dit vand, og hvordan QuickClean gør det nemt at gnubbe kalk væk fra blandingsbatteriets luftblander.
Særligt ved vandhaner til håndvasken er hansgrohe ComfortZone et stort hit. Den giver dig bevægelsesfrihed mellem tuden og håndvasken. Og du bør også introduceres for CoolStart – den automatiske måde at spare på varmt vand, så du kun bruger det, når det faktisk er nødvendigt.